Thema 2021: De Reünie

Meer dan ooit hebben we de behoefte elkaar te ontmoeten. Daarom maken we dit jaar van Installatie Vakbeurs de grootste installatiereünie van Noordoost-Nederland. Relaties, oud-klasgenoten, samenwerkingspartners, potentiele klanten, oud-collega’s, je ontmoet ze weer in Hardenberg: eindelijk weer bijpraten!

Tijdens Installatie Vakbeurs staat alles in het teken van een informeel weerzien van de branche: een biertje met collega’s, een teamfoto maken in de Streekbar en samen leren en discussiëren over actuele onderwerpen in het Klaslokaal.

De Reünie

Programma

Installatie Vakbeurs biedt een praktijkgericht randprogramma wat actuele thema’s uit de installatiebranche beetpakt en toepasbaar maakt voor de installateur. Bekijk hieronder de onderdelen die deze editie op de beursvloer te vinden zijn.

Totaalplatform

Ontdek oplossingen en doe ideeën op uit de gehele w-installatiebranche bij verschillende leveranciers en ontmoet je relaties in een laagdrempelige omgeving.

Ontmoet de branche

De complete w-installatiebranche komt samen op Installatie Vakbeurs, ontmoet vakgenoten en breng jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Al 22 jaar het feestje in Hardenberg

Installatie Vakbeurs is al jaren dé feestelijke start van het installatieseizoen. Bereid je na de zomer weer voor om te knallen!

Efficiënt & laagdrempelig

Een bezoek aan Installatie Vakbeurs is makkelijk te combineren met je werkzaamheden door de avondopening, gratis horeca en volop parkeergelegendheid.

Bekijk hier de aftermovie van
Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

Elektro Vakbeurs

Ook interessant voor jou

Ook interesse in elektrotechnische producten en diensten? Dan is Elektro Vakbeurs op 20 & 21 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem ook interessant voor jou! Hét totaalplatform voor de toekomst van elektrotechniek. 

Bekijk hier de website.

Scroll naar top