Robot RCE ruimteregeling – de intelligente regeling voor vloerverwarming

Beschrijving

Robot RCE – Intelligente ruimteregeling
De Robot RCE kamerthermostaat heeft een exclusief en tijdloos design. De thermostaten hebben standaard een LCD scherm en zijn verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit, hoogglans zwart en zilvergrijs.
Het systeem bestaat uit een ontvanger en kamerthermostaten die draadloos of bedraad kunnen worden aangesloten. Hierdoor biedt de Robot RCE regeling grote flexibiliteit in het geval het nodig is om de vloerverwarmingsregeling in een later stadium uit te breiden.
Het systeem is door Robot ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met vloerverwarming. Dit betekent dat we een regelsysteem met moderne technische oplossingen in combinatie met jarenlange vloerverwarmings know-how kunnen bieden. Wij weten dat een vloerverwarmingssysteem jarenlang probleemloos moet werken.

Energiebesparende regeling
Om de vloerverwarming zo energie efficiënt mogelijk te laten werken, is de Robot RCE regeling met een modulerende regeling uitgerust.
Modulerende technologie zorgt ervoor dat de temperatuur in de vloerverwarmingsgroepen voortdurend wordt geoptimaliseerd op basis van de warmtevraag van de ruimte. Op deze manier wordt het comfort verhoogd en ontstaat een milieuvriendelijker, intelligenter en energiezuiniger vloerverwarmingssysteem dan wanneer er een traditioneel systeem met een aan / uit regeling wordt geïnstalleerd.

Adaptief programma
Als extra energie besparingsfunctie heeft de Robot RCE regeling een ingebouwd weekprogramma voor verlaging van de temperatuur gedurende de nacht.
De adaptieve functie maakt het systeem zelf-lerend waardoor het systeem tijdig gaat verwarmen om op het gewenste tijdstip de gewenste temperatuur te bereiken.

Afstandsbediening
Het Robot RCE systeem kan op afstand bestuurd worden met behulp van de Robot GSM schakelaar en een mobiele telefoon (optioneel). Door het gebruik van SMS-berichten heeft u dan eenvoudig de controle over de vloerverwarming in uw huis. Binnenkort zal er tevens een mobiele App voor Apple en Android telefoons beschikbaar zijn.

Eenvoudige installatie
Het Robot RCE systeem is eenvoudig te installeren en nog eenvoudiger te programmeren – vier drukken op de knop en de thermostaat is ingelezen.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top