CJPG Technical Maintenance B.V.

Over ons

CJPG Technical Maintenance bv is gespecialiseerd in technisch en hygiënisch onderhoud van installaties zoals luchtbehandellingssystemen, vetafzuigsystemen van keukens, verdampers, condensors en airco- systemen .

Wij richten ons op het volledige technische en hygiënische beheer van installaties en gebouwen. Veel bedrijven maken de keuze om het gehele technische en hygiënische onderhoudspakket uit te besteden aan gespecialiseerde firma’s.

U kunt het volledige technische en hygiënische beheer van uw installaties en gebouwen aan CJPG uit handen geven. Onze hoofdzaak is het garanderen en continueren van kwaliteitsonderhoud.

In samenwerking met partners als Elis Nederland bv en Sterisafe zoeken wij constant naar de balans tussen benodigd en noodzakelijk onderhoud enerzijds en kostenbesparing anderzijds.

Een goed voorbeeld hiervan is het toepassen van ozonapparatuur voor de afbraak van vetten in afzuigsystemen van keukens. Permanente afbraak van deze vervuiling draagt bij aan het noodzakelijke onderhoud en bespaart tevens kosten op het reinigen van installaties en het aantal filterwisselingen. Ook de brandveiligheid wordt op deze manier permanent beheerst.

Naast het technisch onderhoud is hygiënisch onderhoud een steeds belangrijkere factor geworden. Schimmels, bacteriën en virussen bedreigen steeds meer ons leefklimaat. Door het reinigen en vervolgens desinfecteren van luchtbehandelingssystemen, koelbatterijen, warmtewisselaars, alsook de gehele leefomgeving worden de risico’s op groei en besmetting door diverse mirco- organismen weggenomen.

U komt CJPG Technical Maintenance b.v zoal tegen in de:
Voedingsindustrie;
Zorgsector;
Technische industrie;
Horeca;Gebouwbeheer;
Maritime industrie, zowel on- als offshore;
VVE’s.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top