ThermoNoord

Over ons

Thermonoord
De visie en missie van ThermoNoord

Missie
Als autoriteit op het gebied van klimaatoplossingen zijn wij dé zakenpartner van de professionele installateur. Bij alles wat we aan producten en diensten ontwikkelen, implementeren en leveren is de duurzame relatie met de professionele installateur ons uitgangspunt.

Visie
Wij staan schouder aan schouder met onze klanten; als autoriteit op het gebied van klimaatoplossingen ondersteunen wij hen – duurzaam, altijd en overal dichtbij, snel en foutloos – bij het opbouwen van een sterke marktpositie en een renderende onderneming. Daartoe bieden wij specialistische kennis, duurzame totaaloplossingen en een breed en diep productaanbod.

Onze geschiedenis
ThermoNoord is opgericht in 1979 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger-groep.

De hoofdvestiging van ThermoNoord staat in Gorredijk. De nevenvestigingen staan in Groningen, De Goorn, Putten, Veghel en Gorinchem. ThermoNoord telt bijna 100 medewerkers.

We zijn thuis in vele branches en zijn de laatste jaren uitgegroeid tot specialist op het gebied van airconditioning, warmwater en luchttechniek.

De klimaatafdeling van ThermoNoord is o.a. distributeur van het fabrikaat Fujitsu airconditioningsapparatuur. Wij werken samen met diverse partners. Dit resulteert in een landelijke dekking qua service- en reparatiewerkzaamheden.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top