Deelnemers

Editie
Categorieën
Land
Rangschikken  
67 Resultaten
(Junior) Service Engineer
  Stand   413

(Junior) Service Engineer

Je voert diverse service- en onderhoudswerkzaamheden uit, ca. 80% op projecten door heel Nederland en ca. 20% in onze werkplaats in Waalwijk. Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het oplossen van storingen, in bedrijf stellen en samenbouwen van luchttechnische componenten, waaronder luchtbehandelingskasten, ventilatoren, kanaalverwarmers en luchtbevochtigers. Je dagelijkse werkzaamheden en projecten zijn heel afwisselend. De dag kan beginnen met het vervangen van een dakventilator of het verlageren van een motor. In de middag programmeer je met je laptop een luchtbehandelingskast en maak je een koppeling met een gebouwbeheersysteem. Jouw communicatieve vaardigheden komen goed van pas, want direct klantcontact heb je elke dag. Jouw werkgebied ligt verspreid over heel Nederland, maar je zult zeker met regelmaat te vinden zijn in de Randstad. Ook ben je regelmatig aanwezig, ons kantoor heeft als standplaats Waalwijk.

Lees verder »

Account Manager Building Technology regio Zuid

De functie

Ben jij iemand die graag relaties opbouwt en beheert? Heb jij een passie voor de HVAC? Dan is dit een functie voor jou.

Met jouw technische kennis ga jij gemakkelijk in detail over oplossingen voor verwarmings- en airconditioningapplicaties. Als accountmanager voor het segment Building Technology ken je de marktbehoeftes en (mogelijke) problemen. Door regelmatig met verschillende partijen (met diverse belangen) te praten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Door hier efficiënt op in te spelen creëer je vraag naar producten en push je specifieke productlijnen in de markt. Projecten volg je proactief op bij alle relevante partijen binnen het traject. Allemaal in nauwe samenwerking met jouw collega’s van de binnendienst, die samen met jouw collega’s van de buitendienst als sparringpartners fungeren.

Lees verder »

Accountmanager App Bouwbranche

Terwijl jij denkt ‘daar is vast een app voor’ werkt de bouw nog vrij traditioneel. Om bedrijven in de bouw te helpen slimmer en sneller te werken heeft Nutt een app ontwikkeld specifiek gericht op de mannen en vrouwen in deze branche. Van monteur en timmerman tot planner en projectleider; Nutt maakt werkprocessen simpel en snel. We zoeken een accountmanager buitendienst die dit van de daken wil schreeuwen en ons kan helpen onze groei verder te versnellen. Je laat je door niemand tegenhouden. Warme leads, maar ook potentiële nieuwe klanten verras jij telkens met het nut van Nutt. Stap voor stap bouw jij je relaties uit in deze veranderende wereld.

Nutt is een startup die groeit. We hebben jou nodig om actief de markt te benaderen en in te spelen op de verzoeken die bij ons binnenkomen om de app te presenteren. Wij zijn op zoek naar een collega die enthousiast wordt van pionieren en meebouwt aan het succes van Nutt!

Lees verder »
Accountmanager bij UniCool
  Stand   484

Accountmanager bij UniCool

UniCool is gespecialiseerd in airconditioning, koelmachines en warmtepompinstallaties voor computerruimten en datacenters. We werken dagelijks aan een gezond klimaat voor data, mensen en ons milieu. Ons team bestaat uit vriendelijke en betrokken collega’s met een brok aan kennis en ervaring. Houdt jij je hoofd koel in een groeimarkt met een sterk merk? Dan is deze functie als Accountmanager bij UniCool echt iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een commerciële- en klantgerichte accountmanager met technische affiniteit. Je hebt al vlieguren gemaakt als accountmanager en hebt een sterke commerciële drive. In het verleden heb je al gewerkt met targets en vind je het leuk om het marktaandeel te vergroten.

In deze functie staan jouw vrijheid en verantwoordelijkheid voorop! Hoe vlieg jij de markt aan en hoe weet je de installateurs aan je te verbinden? Maak een eigen plan en je krijgt alle ruimte om jezelf te bewijzen.

Lees verder »
Allround Filiaal Medewerker Utrecht (40 uur)
  Stand   259

Allround Filiaal Medewerker Utrecht (40 uur)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je uiteenlopende werkzaamheden uitvoert van balie- tot aan magazijnwerkzaamheden? Vindt je het leuk om klanten te helpen en het visitekaartje van de organisatie te zijn? Dan ben jij geschikt!

Zoals je wellicht weet is de bouwsector sterk groeiende en wordt waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomen steeds belangrijker. DYKA heeft binnen Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek als ook binnen de weg en waterbouw. Om aan de toenemende veranderende vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, zoeken wij voor ons Filiaal te Utrecht een full time collega.

Lees verder »
  Stand   256

Asset Specialist

Als Asset Specialist bij MSD Haarlem draag je verantwoordelijkheid voor 1 van de 3 de installatiegroepen (Koel en Verwarming installaties / Brandinstallaties / Besturingen). Je neemt de lead samen met de Technicians en vertegenwoordigd de betreffende service line. De wet- en regelgeving en de MSD voorschriften dien jij te borgen. Je zorgt voor een goede conditie en prestatie van de installaties. Hierbij bepaal je de conditie, maakt storings-analyses van installaties en maakt een verbeterplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het borgen en begeleiden van de uitvoer van preventief onderhoud, correctief onderhoud en inspecties. De technische documentatie wordt door jou beheerd.

Aanvullend leg je jouw kennis vast en verzorg je trainingen voor de Technicians. Deze kennis pas je ook toe bij onderhoudsplannen en projecten. Tot slot, ondersteun je bij audits en inspecties.

Enthousiast? Neem contact op!

Lees verder »
BIM Modelleur
  Stand   340

BIM Modelleur

Als BIM Modelleur werk je dagelijks aan het ontwerp van onze installaties voor grotere utiliteitsprojecten.

Je maakt deel uit van een ontwerpteam waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaat. Tijdens de ontwerpuitwerking van de techniek bedenk je detailoplossingen. Je wisselt modellen uit met de andere teamleden. Je toetst modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Verder onderhoud je contacten met collega’s, architecten en leveranciers. Daarnaast werk je mee met het uitbouwen van de Revit bibliotheek.

Lees verder »
BIM-Coördinator

BIM-Coördinator

Wil jij een pioniersrol vervullen op het gebied van BIM binnen Winkels en ben je in staat om een BIM-visie te ontwikkelen en deze uit te zetten in onze organisatie?
Binnen Winkels zijn we gestart met het opzetten en professionaliseren van BIM-technologie. We streven ernaar om in de toekomst al onze projecten binnen de verschillende disciplines in 3D uit te werken. Om dit te laten slagen zijn we op zoek naar iemand die het voortouw neemt bij het opzetten en implementeren van de BIM-methodiek. Jij stelt hiervoor het beleid op en creëert de randvoorwaarden. Als BIM-coördinator ben jij een verbindende schakel tussen onze teams. Je wordt er enthousiast van om de organisatie naar een hoger niveau te tillen en je collega’s hierin mee te nemen.

Lees verder »
Assistent Boormeester

Boormeester

Werk jij graag buiten? Ben je in staat om zelfstandig te werken, vind je het niet erg om in de kost te verblijven en wil je graag meewerken aan de drinkwatervoorziening en aan duurzame energieoplossingen van het grondwater in Nederland?
Samen met de boormeester voer je verticale boringen uit van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld voor het plaatsen van pompputten voor drinkwatervoorziening, bodemenergie en industrie.
Je assisteert de boormeester bij het voorbereiden en inrichten van de werklocatie. Je neemt grondmonsters, assisteert de boormeester bij het inbouwen van de pompputten en peilbuizen en bij de afwerking van het boorgat. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op onze site (www.haitjema.nl)
Wij zoeken zowel leerlingen die wij middels een gedegen opleidingstraject het vak willen leren, als mensen met ervaring.

Lees verder »

Business Unit Manager OC Agri (Drunen)

Klimaatbeheersing in de agrarische sector wordt steeds belangrijker. Of dit nu is in de productbewaring, kassen, vertical-farms en de legale cannabis industrie. Orange Climate Agri in Drunen ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame klimaatsystemen voor deze markten. Het is een zusje van marktleider OC Verhulst en onderdeel van de Orange Climate (groep). Binnen dit maakbedrijf heerst een informele werksfeer en vooral veel interesse & passie voor techniek. Samen met OC Autarkis, OC Waterloo en OC IMP Klima vormen we Orange Climate en zorgen we voor gezonde en comfortabele lucht in gebouwen. Voor Orange Climate Agri (locatie Drunen) zoeken we een Business Unit Manager.

Lees verder »
Calculator Werktuigbouwkunde

Calculator Werktuigbouwkunde

Als Calculator ben jij één van de belangrijkste mensen in ons proces: jij bent immers degene die de klantvraag omzet naar een technische oplossing. Je werkt zelfstandig of samen met je collega’s toe naar een optimale en creatieve oplossing voor complexe installatiekundige vraagstukken. ‍Je bent dagelijks bezig met het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties voor diverse projecten. Deze diversiteit en de grootte van de projecten maakt de functie bij ons tot een uitdagende en afwisselende functie. Zo werk je bijvoorbeeld aan engineeringsopdrachten voor bedrijven, ziekenhuizen en voetbalstadions. Je houdt hierbij rekening met de wensen van de klant en aspecten als duurzaamheid, comfort, rendement, efficiency en veiligheid.

Lees verder »
Commercieel Medewerker OC Waterloo (Holten)
  Stand   427

Commercieel Medewerker OC Waterloo (Holten)

OC Waterloo in Holten ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame systemen en componenten voor klimaatbeheersing. In de eigen fabriek produceren wij o.a. roosters, kleppen en appendages.

Als commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, offreren en alles wat daar bij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ze weten jou dan ook te vinden met hun vragen. Het is jouw uitdaging en verantwoordelijkheid om onze klanten te ontzorgen en te zorgen voor een correcte en passende offerte. Daarnaast hou je je bezig met orderverwerking en verzorg je waar nodig transporten. Een veelzijdige functie dus!

Meer informatie vind je op onze website.

Lees verder »
  Stand   416

Commercieel medewerker verkoop binnendienst (m/v)

Als Medewerker verkoop binnendienst bij Amwittools ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg jij ervoor dat de klant optimale service krijgt. Onze afdeling verkoop binnendienst beantwoordt vragen over o.a. het assortiment, leveringen, voorraadbeschikbaarheid, speciale bestellingen, prijzen en offertes. Met een ultiem klantgerichte instelling weet jij de vraag van de klant op waarde te schatten en de klant zo goed mogelijk te ondersteunen.

Lees verder »
Content Marketeer
  Stand   259

Content Marketeer

Als content Marketeer houd je je bezig met de volgende werkzaamheden: Content creëren door pro-actief intern en extern op zoek te gaan naar kennis en content.
Samen met de grafisch vormgever en UX expert content stroomlijnen om SEO en conversie te bevorderen.
Marketing Automation campagnes inrichten met de betrokken marketeers.
Social media kanalen voor de Group beheren met volop interactie.
Schrijven van blogs, posts, whitepapers.
Samen met de manager communicatie afstemmen van de communicatiekalender om zo effectief mogelijk te communiceren.

Lees verder »
Een nieuwe uitdaging bij Aquador ?
  Stand   3.5

Een nieuwe uitdaging bij Aquador ?

Uitvoerende medewerker buitendienst

Wij werken dagelijks vanuit Hoogblokland door heel Nederland om het drinkwater op een goede kwaliteit te houden.
Onze onderhoudsteams werken niet alleen bij drinkwaterbedrijven, maar ook bij zieken- en verzorgingshuizen, gebouwen van gemeentes, fabrieken, sporthallen, kantoren, op evenementen en aan watertappunten op NS stations en in tientallen gemeentes.

Kortom: een veelzijdige, afwisselende en uitdagende werkkring die de nodige betrokkenheid vereist
van onze medewerkers.

Ook wij, als marktleider en innovatief bedrijf op dit gebied in Nederland, groeien nog steeds en zijn daarom op zoek naar nieuwe uitvoerende medewerkers ter aanvulling van ons team van zo’n 25 man/vrouw.
Een opleiding voor ons vak bestaat niet echt, maar enige technische interesse en achtergrond is wel vereist om ons werk goed te kunnen uitvoeren. De échte opleiding vindt intern plaats.

Lees verder »
  Stand   256

Elektromonteur

Als Elektromonteur bij AkzoNobel in Sassenheim heb je een afwisselende functie waarin je enerzijds ingezet wordt op het oplossen van storingen en verzorgen van kleinere reparaties en anderzijds het begeleiden, instrueren en coördineren van contractors.

Veiligheid is één van onze belangrijkste waarden en ook AkzoNobel kent een hoge veiligheidscultuur. Veilig werken en gezond naar huis is ons motto. Dit betekent onder andere dat CBRE zijn werknemers traint conform de LoToTo (lock out, tag out, try out) methode. Als Elektromonteur draag je actief bij aan een veilige werkomgeving en veilige uitvoering van het werk waarbij je nauw samenwerkt met de HSE Coordinator. Verder vinden wij frequent werkoverleg belangrijk en maken we ruimte voor het delen van ervaringen, suggesties, problemen en best-practices.

Lees verder »
Ervaren Werkvoorbereider 32/40 uur | Lelystad

Ervaren Werkvoorbereider 32/40 uur | Lelystad

Waarom zoeken wij jou?

Monair handelend onder de naam robatherm Nederland is dé specialist in hoogwaardige maatwerkoplossingen voor luchtbehandeling.

Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Frisse scholen, luchtkwaliteit in kantoren, renovatie van oude gebouwen, energietransitie. Er is veel aandacht voor goede ventilatie en klimaatbeheersing en dat merken we in onze aanvragen. Om onze afdeling Werkvoorbereiding te versterken zijn we op zoek naar een nieuw teamlid.

Breng jij techniek en organisatorisch talent samen? Denk je in oplossingen en mogelijkheden? Heb je hbo-niveau door opleiding of ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »

Hoofdmonteur werktuigbouwkundige installaties

Bij DomotiFactory doen wij meer dan alleen het standaard installatiewerk. Wij zijn van A tot Z betrokken bij een project, vanaf de fundering, tot aan de oplevering. DomotiFactory is een veelzijdige totaalinstallateur, met alle installatie disciplines – van algemene installatie technieken tot aan domotica en beveiliging. Als werktuigbouwkundig monteur bedenk jij samen met je team het installatieplan en blijf jij betrokken bij het project tot en met de oplevering. Jij bent een belangrijke schakel in het systeem die daar zorg voor draagt.

Wij bieden

– Uitdaging, verantwoordelijk en vrijheid in je functioneren.
– Goed salaris
– Winstdelingsregeling.
– Een uitstekende cao en pensioenvoorziening (PMT).
– 25 vakantiedagen en ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband).
– Informele en persoonlijke werksfeer.
– Vergoeding voor telefoonkosten.
– De beste bak koffie uit Twente.
– Fris tapbiertje op de borrels.
– Goed stuk vlees voor onze BBQ avonden.

Voor meer info kijk op meerdanvakmanschap.nl

Lees verder »
Kostprijsdeskundige
  Stand   340

Kostprijsdeskundige

Je werkt als Kostprijsdeskundige Werktuigbouw samen met ons tenderteam bestaande uit 5 collega’s. Je bent verantwoordelijk voor alle rekenkundige facetten van werktuigkundige installaties in onze utiliteitsprojecten. Je weet veel van kostprijsbegrotingen en bent goed bekend met de gebruikelijke contractvormen en rekenmethodes in de installatietechniek. Je krijgt de verantwoordelijkheid om de haalbaarheid van projecten te onderzoeken en te toetsen. Dit doe je voornamelijk op het gebied van uitvoerbaarheid, techniek, het budget, de regelgeving en de bouw- en voorbereidingsplanning. Daarnaast worden mede door jouw zorg aanbestedingsstukken voltooid, en tijdig ingediend. Je draagt hiermee een grote financiële en operationele verantwoordelijkheid voor Linthorst Techniek.

Lees verder »
Medewerker After Sales
  Stand   176

Medewerker After Sales

EEN GREEP UIT HET TAKENPAKKET
Geberit B.V. levert technisch hoogstaande producten aan groothandels en installateurs. De installateurs doen hun best het product zo goed mogelijk te installeren, echter kan het zijn dat de klant na afloop niet tevreden is of dat er een technisch mankement voorkomt. Op dat moment is jouw rol van groot belang. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het vinden van de juiste oplossing. Zo werken we met vaste externe servicebureaus en met eigen servicecoördinatoren die de technische mankementen bij de klant kunnen oplossen. Jij zet de meldingen naar hen door, bestelt het benodigde materiaal voor de call en volgt de melding vervolgens van begin tot eind in ons ticketsysteem. Daarnaast verwerk je retourneringen en handel je inkomende mails en telefoontjes af. Geen dag is hetzelfde en jij durft elke uitdaging aan.

Lees verder »
  Stand   415

Medewerker Artikelbeheer (32-40 uur per week)

Als medewerker artikelbeheer werk je op de afdeling Inkoop & Artikelbeheer waar je verantwoordelijk bent voor het beheren en onderhouden van de artikel bestanden in de verschillende systemen. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het calculeren van kostprijzen van artikelen. Je werkt nauw samen met je collega’s op de eigen afdeling en afdeling verkoop in Bergschenhoek en de andere vestigingen.

De medewerker artikelbeheer werkt onder leiding van de Teamleider Inkoop & KPC.

Lees verder »
  Stand   256

Monteur Elektrotechniek

In deze functie als Monteur Elektrotechniek bij MSD in Haarlem ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van alle voorkomende gebouw- en terreininstallaties. Het is een functie met diverse werkzaamheden. Naast het oplossen van technische storingen en het genoemde beheer van onderhoud draag je ook verantwoordelijkheid voor andere taken, zoals het uitlezen en analyseren van data uit het BMS (Building Maintenance System), het uitvoeren van periodieke controles en inspecties en het signaleren van afwijkingen of onregelmatigheden aan installaties. Daarnaast adviseer jij over eventueel aanvullend of projectmatig onderhoud en begeleid je werknemers en subcontractors.

Veiligheid is een van de belangrijkste waarde. Als Monteur Elektrotechniek draag je bij aan het toezien en sturen op een veilige werkomgeving en veilige uitvoering van het werk. Hierbij werk je in lijn met de geldende HSE richtlijnen van MSD alsmede CBRE en werk je nauw samen met de afdeling QHSE.

Lees verder »
Monteur Werktuigbouwkunde
  Stand   340

Monteur Werktuigbouwkunde

Als Monteur Werktuigbouw verricht zelfstandig montagewerkzaamheden aan complexe werktuigbouwkundige installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van werktuigbouwkundige installaties. Dit doe je samen met een gemotiveerd team van collega’s. Je bent voorzien van gereedschapmiddelen en werk je aan de meest moderne duurzame installaties. De klussen zijn goed voorbereid en alle materialen staan op het juiste moment voor je klaar. De planning is op orde waardoor jij de kwaliteit kunt leveren die je gewent bent.

Lees verder »
Productieleider Prefabricage

Productieleider Prefabricage

Een drietal jaar geleden hebben we onze werkplaats op onze locatie in Vorden heropend, in beginsel voor de benodigde prefabricagewerkzaamheden voor ons nieuwe team Transformatie. Dit team transformeert kantoren naar appartementen in heel Nederland met een korte doorlooptijd. Door de groei van de transformatieprojecten en de wens om dit bedrijfsbreed in te zetten, zijn we op zoek naar een Productieleider Prefabricage.
Wil jij samen met een gedreven team van collega’s onderdeel zijn van deze transformatie, dan is Winkels Techniek op zoek naar jou!

Lees verder »
Projectleider Elektrotechniek Grote Projecten

Projectleider Elektrotechniek Grote Projecten

Als projectleider neem jij de regie in de oplevering van diverse grote projecten in de woningbouw en utiliteit. Jij weet dan ook de juiste prioriteiten te stellen, snel te schakelen en bent doelgericht. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van diverse projecten met een waarde van 150.000 tot 10 miljoen. Naast het opstellen van een planning, functionele specificaties en het zorgen voor de juiste contracten en middelen, identificeer je ook de mogelijke risico’s en vind je oplossingen voor eventuele problemen. Zo weet jij tijdig te ontdekken dat een project de afgesproken uren overschrijdt en ziet daardoor nog kansen om toch aan de afspraken te voldoen.

Lees verder »
Projectleider Werktuigbouwkunde Prefabricage

Projectleider Werktuigbouwkunde Prefabricage

Neem jij de leiding over de volledige organisatie van onze revitaliseringsprojecten? Vind jij het fijn om heel dicht bij de werkvloer te staan en je monteurs zelf in te plannen en regelmatig te spreken?
‍De projecten die jij met je team uitvoert zijn voornamelijk revitaliseringsprojecten van kantoorpanden naar appartementen. Als projectleider organiseer en coördineer je alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van jouw projecten. Dit doe je door zelfstandig voorstellen uit te werken en deze te vertalen in de benodigde middelen, materialen en mankracht.

Lees verder »
https://www.robatherm.com/nl/carriere/sales-engineer-binnendienst

Sales Engineer binnendienst 32/40 uur | Lelystad

Waarom zoeken wij jou?

Monair handelend onder de naam robatherm Nederland is dé specialist in hoogwaardige maatwerkoplossingen voor luchtbehandeling.

Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Frisse scholen, luchtkwaliteit in kantoren, renovatie van oude gebouwen, energietransitie. Er is veel aandacht voor goede ventilatie en klimaatbeheersing en dat merken we in onze aanvragen. Om onze verkoop binnendienst te versterken zijn we op zoek naar een nieuw teamlid dat het als uitdaging ziet onze klanten de juiste oplossing met het beste maatwerk aan te bieden.

Breng jij techniek en commercieel talent samen? Denk je in oplossingen en mogelijkheden? Heb je hbo-niveau door opleiding of ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur gerust een bericht, dan vertel ik je graag meer over de functie en de mogelijkheden.

Lees verder »
Sales Engineer Comfort Koeling
  Stand   494

Sales Engineer Comfort Koeling

Als Sales Engineer Comfort koeling regio Midden/Noord-West Nederland (m/v) bezoek je relaties en ben je verantwoordelijk voor omzet, acquisitie en relatiebeheer binnen jouw regio. Je zal na een gedegen inwerkperiode zelf advies geven over de klimaatoplossingen van Mitsubishi Heavy Industries. Daarnaast zal je projecten bij de klant aan tafel bespreken waarbij de behoefte van de klant vertaald wordt in een passende aanbieding. Vervolgens maak je een plan van aanpak waarbij de projecten zelf opgevolgd worden. Je hebt hierbij te maken met adviseurs, installateurs en eindgebruikers. Ook geef je presentaties en lezingen over producten, diensten en oplossingen van Mitsubishi Heavy Industries.

Lees verder »
Sales Engineer Precisie Koeling
  Stand   494

Sales Engineer Precisie Koeling

Als Sales Engineer STULZ Products ben je een technisch adviseur en een vertegenwoordiger van de oplossingen die onze onderneming specifiek heeft ontwikkeld voor de Datacenter sector. Je weet de technische oplossingen op een juiste manier aan te reiken en bent daarbij voor de opdrachtgever een volwaardig gesprekspartner. En natuurlijk ben je ook actief in het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. Je adviseert onze afnemers en gebruikers over de specifieke producten en oplossingen die belangrijk zijn in de sector waarin je actief bent.

Lees verder »
Sales-topper

Sales-topper

Ben jij die sales-topper die zich niet snel uit het veld laat slaan?
Haal jij je voldoening uit het vergroten en opbouwen van je relatiebestand met
je woonplaats als hart van je eigen rayon?
Ben jij niet bang om onze hoge kwaliteitsproducten te demonstreren?
Durf jij om de order te vragen?
Heb jij enige affiniteit met bouw, installatie, hoveniers of industrie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige en
kwalitatieve bevestigingsmaterialen voor de bouw, installatie, hoveniers en
industrie.
Wij bieden jou een vast basissalaris per 4 weken, bonussen op basis van je
verkoopresultaat, verkooptraining en ondersteuning, een verkoopkoffer en
demomateriaal, auto van de zaak en mobiele telefoon.

Lees verder »
Service technicus
  Stand   494

Service technicus

STULZ ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve klimaatbeheersingssystemen voor o.a. datacenters en server ruimtes. De organisatie onderscheidt zich door een 24-uurs servicedienst, breed productenpakket, innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van precisie-airconditioning in Nederland. Gebruikmakend van de laatste technieken en technologieën, wordt de markt op de voet gevolgd met een nauwlettend oog op het milieu. STULZ is een wereldwijd actief Duits familiebedrijf met meer dan 5000 vaste medewerkers en eigen productielocaties in diverse landen.

De Servicemonteur die we zoeken verricht servicewerkzaamheden aan koeltechnische-airconditioning-, warmte- en bevochtigingssystemen, zijnde inbedrijfstellen, inspecteren, onderhouden, opsporen en oplossen van defecten en storingen, uitvoeren van reparatiewerkzaamheden en je stelt duidelijke servicerapporten op.

Lees verder »
Stage HBO Commercieel – International Business
  Stand   3.4

Stage HBO Commercieel – International Business

Zoek jij een veelzijdige stageplaats op niveau en doe jij de opleiding International Business, Commerciële Economie of een soortgelijk, dan hebben wij dé stage voor jou!

Voor onze sales en marketing afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire. Naast het uitvoeren van alle voorkomende sales werkzaamheden, is er de mogelijkheid voor projecten of opdrachten. Samen met je collega’s ben je werkzaam op veel verschillende facetten. Jij krijgt energie van het uitvoeren van verkoop en marketing activiteiten.

Lees verder »
  Stand   438

Stagiair Marketing & Sales

Wij zoeken een stagiair die graag (internationale) ervaring wil op doen bij een leuk jong, dynamisch en innovatief bedrijf. Hierbij wordt intensief samengewerkt met de marketing collega in Nederland, de salesafdeling in Nederland en de marketing afdeling in Oostenrijk.

Als ETHERMA Benelux BV ligt onze focus op het ontwikkelen van nieuwe marketingconcepten voor de markten in Nederland en België en het uitbreiden van onze online marketingactiviteiten.

Wat ga je doen?
Afhankelijk van je kennis en interesse zal de focus liggen op onderstaande activiteiten, die afgestemd worden met de coördinator binnendienst.
• Aanpassen van internationale folders, advertenties en POS materialen naar een Nederlandse variant
• Voorbereiden van beurzen
• Onderhoud website, SEO implementie/onderhoud (samen met extern bureau)
• Uitbreiding en onderhouden van onze social media activiteiten
• Opvolgen van leads die voorkomen uit onze (online) marketingactiviteiten richting de sales afdeling en dealers

Lees verder »
Technisch Beheerder Meet- & Regeltechniek
  Stand   340

Technisch Beheerder Meet- & Regeltechniek

Als Technisch Beheerder Meet- & Regeltechniek ben je operationeel en technisch verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de gebouw beheerssystemen bij onze klanten.

Je zorgt voor een prettig werk- en leefklimaat bij de klant. Zowel telefonisch als op locatie voer je overleg met de klant, brengt hun wensen in kaart en op ons hoofdkantoor in Apeldoorn vertaal je dit naar de juiste instellingen van de regelinstallaties binnen de pakketten van Priva en Digicontrol.

Daarnaast houd je de slimme gebouw beheerssystemen nauwlettend in de gaten. Hiervoor bel je onder andere in, leest storingen uit, wijzigt parameters en stelt kloktijden bij. Je maakt analyses, volgt trends en voert preventief onderhoud uit of stuurt dit aan. Afwijkingen signaleer en analyseer je en onderneem je direct actie op het moment dat je verwacht dat er storingen uit gaan komen. Bij herhaling en/of ter voorkoming van storingen bedenk, ontwikkel, test en implementeer je besturingstechnische aanpassingen.

Lees verder »
Technisch medewerker (40 uur/week)
  Stand   145

Technisch medewerker (40 uur/week)

Heb jij technisch en analytisch inzicht, een brede interesse in techniek en zoek je een gevarieerde baan? Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons bedrijf en daarom zijn we op zoek naar een technisch medewerker om ons team te komen versterken als Allround machinemonteur

Wat houdt het werk in? Het gaat om een veelzijdige uitvoerende functie voor reparatie, kalibratie, keuren en certificeren van professionele gereedschappen. Daarnaast verricht je bijbehorende administratieve werkzaamheden m.b.t. reparaties en de hieraan gerelateerde klantencontacten.

Lees verder »
  Stand   346

Vacature Project- en productadviseur

Wil jij werken voor een groeiend bedrijf dat is gespecialiseerd in innovatieve verwarmings- en koelsystemen? Ben je technisch onderlegd en sociaal? Dan is UniWarm jouw ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste project/productadviseur die onze klanten optimaal begeleidt bij bouwprojecten en advies geeft over onze producten. Voor iedere klantvraag heb jij de juiste oplossing!

UniWarm ontwikkelt en levert producten die bijdragen aan de energietransitie, circulair bouwen en een comfortabel leefklimaat. Deze productontwikkeling staat nooit stil. Inmiddels hebben we een groot assortiment aan verwarmings- en koelsystemen die zeer gewild zijn bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in heel Nederland, Duitsland en België.

Deel uitmaken van ons enthousiaste en collegiale team? Bekijk hier de volledige vacature: https://www.uniwarm.nl/nl/over-ons/vacatures

Lees verder »
  Stand   116

Vacature Sales Manager

Als Sales Manager bij ECI Software Solutions ben je ambassadeur voor onze organisatie. Je bent operationeel verantwoordelijk voor het succes van het salesteam, de groei van het marktaandeel en de klanttevredenheid. Enthousiast en coachend werk je aan de ontwikkeling van het team en aan de versterking van de relaties van nieuwe klanten.

Als Sales Manager voer je gedegen, uitgebreide inventarisaties uit bij prospects. Op basis van deze inventarisatie geef je een passend en gedegen advies over hoe onze producten optimaal de bedrijfsmatige processen kunnen ondersteunen. Een vervolgtraject zal bestaan uit demonstraties van de systemen en referentiebezoeken bij bestaande klanten om zo de klant te overtuigen van de meerwaarde. Jouw functie draait om het behalen van targets, het optimaal benutten van jouw talent om relaties op te bouwen, het vergroten van ons netwerk van potentiële klanten en het verhogen van de verkoopinkomsten en het aantal nieuwe klanten.

Meer weten? Neem dan contact op!

Lees verder »
Vacature: Fulltime (Afstudeer) Stagiair(e) Marketing & Communicatie
  Stand   456

Vacature: Fulltime (Afstudeer) Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij leergierig en kun je niet wachten om écht met Marketing en Communicatie aan de slag te gaan? Ben je ambitieus en proactief en als je denkt dat het beter kan, deel je dan graag je ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor jouw afstudeeropdracht ga jij jezelf verdiepen in ons bedrijf en onze klanten om zo tot de optimale contentstrategie te komen voor de verschillende online en offline communicatiekanalen die wij inzetten. Welke communicatiekanalen kunnen wij het beste inzetten voor onze verschillende doelgroepen? Welke content sluit het beste aan bij de wensen van onze gebruikers? Deze opdracht biedt je de mogelijkheid om theorie en praktijk te combineren. Zo doe je in korte tijd veel kennis en ervaring op!

Lees verder »
Warehouse Operator / Magazijnmedewerker (fulltime)
  Stand   456

Warehouse Operator / Magazijnmedewerker (fulltime)

De afdeling verzorgt zendingen vanuit het centrale magazijn in Mijdrecht naar de lokale Walraven magazijnen wereldwijd én levert directe orders uit naar eindklanten in Nederland, Scandinavië en exportlanden.

De werkzaamheden omvatten verschillende logistieke disciplines, waarbij de mogelijkheid bestaat dat je je specialiseert in bepaalde werkgebieden en toch breed inzetbaar blijft om van proces te wisselen als de werkdruk dat vereist.

Lees verder »

Werktuigbouwkundig Monteur

Bij DomotiFactory doen wij meer dan alleen het standaard installatiewerk. Wij zijn van A tot Z betrokken bij een project, vanaf de fundering, tot aan de oplevering. DomotiFactory is een veelzijdige totaalinstallateur, met alle installatie disciplines – van algemene installatie technieken tot aan domotica en beveiliging – in huis. Als werktuigbouwkundig monteur bedenk jij samen met je team het installatieplan en blijf jij betrokken bij het project tot en met de oplevering. Dit om er zeker van te zijn dat wij aan alle wensen van de klant hebben voldaan. Jij bent een belangrijke schakel in het systeem die daar zorg voor draagt.

Wij bieden

Uitdaging, verantwoordelijk en vrijheid in je functioneren.
Goed salaris.
Winstdelingsregeling.
Een uitstekende cao en pensioenvoorziening (PMT).
25 vakantiedagen en ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband).
Informele en persoonlijke werksfeer.
Vergoeding voor telefoonkosten.
Fris tapbiertje op de borrels.
Goed stuk vlees voor onze BBQ avonden.

Lees verder »
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Grote Projecten

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Grote Projecten

Ben jij een werkvoorbereider met teken- en ontwerpskills? Maak jij de projecten met jouw collega’s tot een succes?
‍In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding voor diverse woning- en utiliteitsbouwprojecten. Als werkvoorbereider ben je een onmisbare schakel in ons team. Jij bent de verbinder tussen onze klanten, projectleider, tekenaar en monteurs. Daarnaast bestel je de benodigde materialen, stel je planningen op en beantwoord je vragen van collega’s. Samen met je teamleden zorg je ervoor dat een project van A-Z klaar is om uitgevoerd te worden.

Lees verder »

Deze deelnemerslijst is onder voorbehoud van wijzigingen

Scroll naar top