Deelnemers

Editie
Categorieën
Land
Categorieën
Land
Rangschikken  
18 Resultaten
Albrand_logo-FC-7-100-68-32_payoff
  Stand   459

(Hulp-) vloerverwarmingsmonteurs (M/V, 40 uur/week)

Wat bieden we jou?
Je begint altijd samen met een collega in een montage team. Ben je ervaren, krijg je een hulp-monteur mee, ben jij de hulp-monteur, dan kun je doorgroeien zodat je ook je eigen bus en hulp-monteur mee kan krijgen.
Daarnaast een passend salaris en prima secundaire voorwaarden zoals een goed pensioen en volop vrije dagen (CAO Klein Metaal). Zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden, mooie bedrijfskleding, goed gereedschap, mobiele telefoon etc.

Lees verder »
CaTeC-logo
  Stand   219

Accountmanager voor Noord-Oost Nederland

CaTeC b.v (Wateringen) is een toonaangevend leverancier van een brede lijn van meetinstrumenten en sensoren.
De kern van de meetinstrumentatie is gericht op het meten, registreren en analyseren van klimaat-parameters voor klimaatbeheersing (HVAC), Meteo, Industrie en onderzoek.

Het klantenbestand is enorm divers van klimaat-installateurs tot de tuinbouw en van procesindustrie tot onderzoeksinstituten.

Voor ons producten pakket dat gericht is op instrumentatie voor HVAC/Tuinbouw en Industrie zoeken wij een account manager die verantwoordelijk is voor de verkoop en advisering van onze producten voor deze markten.

Lees verder »
Administratief-Medewerker-gezocht-OC-Verhulst-Renovatie-en-Onderhoud
  Stand   202

Allround Administratief Medewerker OC Verhulst (Drunen)

OC Verhulst in Drunen ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame systemen en componenten voor klimaatbeheersing. Bij OC Verhulst staat ‘met plezier aan het werk’ voorop en wordt een intensief klantcontact onderhouden.

Functie inhoud:
Als Allround Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling Verkoop Binnendienst. Deze afdeling heeft intensief klantcontact, werkt de (technische) offertes uit en volgt deze verder op. Je werkt vanuit het kantoor in Drunen en hebt veelvuldig contact met onze klanten.

Je werkzaamheden en meer informatie vind je op onze website: https://www.orangeclimate.com/nl/ocverhulst/vacatures/adm-mwr

Lees verder »
header-OC-Agri-indoor-cannabis-teelt-1600x725-1
  Stand   202

Business Unit Manager OC Agri

Klimaatbeheersing in de agrarische sector wordt steeds belangrijker. Of dit nu is in de productbewaring, kassen, vertical-farms en de legale cannabis industrie. Orange Climate Agri in Drunen ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame klimaatsystemen voor deze markten. Het is een zusje van marktleider OC Verhulst en onderdeel van de Orange Climate (groep). Binnen dit maakbedrijf heerst een informele werksfeer en vooral veel interesse & passie voor techniek. Samen met OC Autarkis, OC Waterloo en OC IMP Klima vormen we Orange Climate en zorgen we voor gezonde en comfortabele lucht in gebouwen. Voor Orange Climate Agri (locatie Drunen) zoeken we een Business Unit Manager.

Lees verder »
Social-media-post-Vacature-junior-accountmanager
  Stand   563.4

Commerciële Stage | MBO4 | HBO

Vanaf februari 2022 hebben wij op onze salesafdeling plek voor een commercieel talent in de dop. Je wilt graag praktijkervaring opdoen én weet van aanpakken. Daarnaast ben je sociaal en communicatief vaardig en durf je zelf actie te ondernemen.

Naast het uitvoeren van alle voorkomende verkoop- en marketingactiviteiten zul je ook helpen met het implementeren van een nieuw softwarepakket. Er is uiteraard ook ruimte voor het uitvoeren van een eigen project of opdracht.

Lees verder »
Condair_NL_Pand-1
  Stand   230

Condair is op zoek naar een Service Technicus. In deze functie draag je samen met je collega technici zorg voor het oplossen van storingen, inbedrijfstellingen, inspecties, revisies en alle onderhouds-en inbouwwerkzaamheden in de luchtbevochtigingswereld.

Vakkennis en ervaring op het gebied van luchtbevochtiging leer je bij ons. Wij zijn op zoek naar een allround technicus met hart voor de techniek. Kennis en ervaring in de elektrotechniek maar ook handigheid in het sleutelen en verrichten van mechanische werkzaamheden, affiniteit op beide vlakken is belangrijk. Als jij de basisvaardigheden meebrengt dan leren wij jou alles over luchtbevochtiging in de praktijk. Mensen met een achtergrond in de autotechniek waarin ook elektrotechniek en mechanica samen komt, een installatiemonteur of medewerkers van een technische dienst die van veel afwisseling in hun werk houden nodigen wij ook van harte uit om te reageren.
Wij zoeken een collega met een hoge mate van betrokkenheid en kwaliteitsgevoel. En natuurlijk een teamplayer die zelfstandig kan werken en stressbestendig is.

Lees verder »
onderhoudsmonteur-2
  Stand   161

https://werkenbijvanlente.nl/o/onderhoudsmonteur-elektrotechniek

Wat doet een onderhoudsmonteur bij onze klanten?

Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij onze (regionale) klant. De werkzaamheden, op de technische dienst bij de klant, zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene dag bezig met het zelfstandig oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties en kleine modificaties aan elektrotechnische installaties en bijbehorende besturingssystemen. En de volgende week houd je je bezig met het uitvoeren van inspecties en onderhoudswerkzaamheden van elektrische en (in mindere mate) mechanische aard. Je stemt de werkzaamheden af met de opdrachtgever en je eigen leidinggevende. Je kan worden ingezet in de storingsdiensten en / of ploegendiensten van de klant. Maar soms vragen we je ook om bij te springen bij onze lopende projecten. Kortom een afwisselende en uitdagende baan.

Lees verder »
Tactische-inkoper-OC-Verhulst-gezocht
  Stand   202

Inkoper

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor de tactische inkoop van goederen en diensten tot het uitbesteden van producten voor onze productie. Je verbetert planmatig onze inkoopcondities. Je stuurt onze leveranciers en onze product specificaties zo, dat een steeds groter deel van ons inkoopvolume bij onze contractleveranciers valt. Je beheert en evalueert de bestaande leveranciers op leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en prijs en verkent de internationale leveranciersmarkt. Je levert een proactieve bijdrage aan de organisatiedoelen door deel te nemen aan de verschillende verbeterinitiatieven en waar mogelijk verbetervoorstellen te doen. Daarnaast krijg je de uitdaging om met Inkoop OC Verhulst naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder »
Lv-09-06-2021-274
  Stand   161

Inspecteur laagspanning

Werken binnen een gedreven team van inspecteurs, en je dagelijks zorgen voor het inspecteren van nieuwe en bestaande laagspanningsinstallaties, conform geldende normen. Oh ja, niet onbelangrijk: je doet dit allemaal binnen een van de leukste technische werkomgevingen in regio Overijssel. Welkom bij Van Lente Systeemintegratie in Deventer.

Wanneer is deze functie iets voor jou?
Wanneer jij je op je plek voelt in de inspectiewereld en graag jouw inspectie-talent combineert met je technische kennis en ervaring, dan passen wij mogelijk bij jou! Binnen Van Lente Systeemintegratie waarderen we het als je een sociaal persoon bent die weet van aanpakken. Wij bieden een omgeving waarin we graag een stap extra doen voor elkaar én de klant. Samen maak je inspectietechnieken succesvol, niet als solist.

Lees verder »
wind-farm-1209335_1920
  Stand   563.3

Projectmanager (fulltime)

Projectmanager (fulltime)
Voor kwalitatieve projecten en tevreden klanten

WATER. Wij, de natuur en de economie zijn er grotendeels van afhankelijk. Als de uiterwaarden vol staan, vraag je je af waar al dat water heen moet. En nog geen week later klagen de boeren dat het grondwaterpeil te laag is en dreigt er brand op de Veluwe vanwege droogte. Schoon drinkwater is hier zo gewoon dat we er de WC mee doorspoelen. Op heel veel plekken op deze aarde ligt dat heel anders. Schoon water is schaars. Daarom moeten we er zuinig op zijn, het niet vervuilen en vuil water weer schoonmaken. Dat laatste doen we met UV Technologie. Zo willen we als Van Remmen UV Technology bijdragen aan veilig en schoon water voor iedereen.

Lees verder »
Albrand_logo-RGB_payoff-regel
  Stand   459

Sales Support Medewerker M/V – 24-40 uur – Zevenaar

Als Sales Support Medewerker ondersteun je je collega’s van de buitendienst en afdeling uitvoering en heb je daarnaast ook direct contact met klanten.
Wat bieden we jou?
Van ons mag je een marktconform salaris verwachten en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. In deze veelzijdige functie werk je heel zelfstandig en bieden we je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. De vacature betreft in eerste instantie een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Lees verder »
Vacature-Technisch-Commercieel-Medewerker-Binnendienst
  Stand   138

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER (Binnendienst)

Wie zijn wij?
TROX is leider in ontwikkeling, productie en verkoop van componenten, toepassingen en systemen voor binnenklimaat en ventilatie. Door research is TROX leider met innovaties op dit terrein. Met wereldwijd 4.400 medewerkers, 33 dochterondernemingen in 29 landen op 5 continenten, 19 productielocaties, importeurs en vertegenwoordigers is TROX actief in ruim 70 landen.

Ter versterking van het team van TROX Nederland B.V. te Spijk zijn wij op zoek naar een gepassioneerde collega voor de functie van:

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Lees verder »
Scroll naar top