Coolmark BV

About us

Coolmark gelooft in kennis, in focus en in specialisme. Wij groeien door beter te worden. Coolmark is Nederlands meest toonaangevende groothandel op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en warmtepompen.

U kunt als koude- en airconditioninginstallateur bij ons terecht voor technische ondersteuning en al uw benodigde materialen en systemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed programma opgebouwd met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding en een grote keuzevrijheid aan modellen, systemen, componenten en fabricaten. Wij leveren een zeer uitgebreide range koudetechnische producten, in totaal zo’n 18.000 artikelen. Met 45 jaar ervaring op de koeltechnische en airconditioning markt, weten wij als geen ander wat u verwacht van producten, kwaliteit en service.

Of het nu gaat om het ontwerpen of bouwen van een nieuwe installatie of om service-werkzaamheden, de juiste keuze van de benodigde materialen is onontbeerlijk. Voor een persoonlijk advies kan er altijd een beroep gedaan worden op onze technische adviseurs en productspecialisten. Complete projecten begeleiden wij van het begin tot het eind en wij verzorgen bovendien uiteenlopende producttrainingen voor de installatiebranche.

Highlighted product

Products

News

Jobs

Contact us

Scroll to Top