Georg Fischer NV

About us

Georg Fischer Piping Systems produceert kwalitatieve componenten voor hoofdzakelijk kunststof leidingsystemen in de materialen PVC-U, ABS, PVC-C, PP, PE, PVDF en PB. Dit zijn buizen, fittingen, afsluiters, lasmachines, meet- en regelsystemen, enz.

Eén van de marktsegmenten waar deze producten worden ingezet is de utiliteitsbouw. Voor dit segment zijn o.a. de COOL-FIT 2.0 en 4.0 voorgeïsoleerde kunststof leidingsystemen interessant.

Daarnaast biedt GF het Hycleen Automation System, een doordacht pakket voor de automatisering van de drinkwaterinstallatie. De geïntegreerde sensoren en controllers in de afsluiters registreren de benodigde meetwaarden. Via de master wordt de hygiëne van de drinkwaterinstallatie automatisch geoptimaliseerd, inclusief registratie en rapportage. De gesynchroniseerde componenten zijn eenvoudig met één kabel voor de stroomvoorziening en de datacommunicatie verbonden.

HAS is dé oplossing ter preventie van legionellabesmetting dankzij hydraulisch balanceren en automatisch spoelen!

Highlighted product

Hycleen Automation System (HAS)

Uw (drink)watertemperatuur onder controle houden en legionellagroei voorkomen is een flinke uitdaging. Met ons Hycleen Automation System (HAS) brengt u de temperaturen van uw warm of koudwater (drink)water recirculatie razendsnel in balans en bespaart u energie. Dit naast de mogelijkheden om geautomatiseerd te spoelen. Met één centrale master unit stuurt ons Hycleen Automation System uw gehele installatie aan en kunt u: • Op 4 verschillende manieren hydraulisch inregelen, ook voor koud water • Op 3 verschillende manieren automatisch te spoelen • Direct vanuit uw gebouwbeheersysteem aanpassingen doen • Externe (temp.) sensoren aansluiten of externe apparaten aansturen Met Hycleen heeft u een volledig automatisch systeem voor een optimale drinkwaterhygiëne, die aan alle eisen voldoet en de veiligheid van uw drinkwaterinstallatie garandeert. Door het opslaan van de data kunt u altijd aantonen dat u de juiste maatregelen neemt voor het voorkomen van legionella groei. Met het onlangs verkregen KIWA-keur geeft u een aanvullende waarborg voor de geschiktheid van deze toepassing.

Read More »

News

Jobs

Contact us

Scroll to Top