Grundfos Nederland BV

About us

Water and pumps are our business.

We are a pump company connecting with millions and millions of people
every day, and we set the standard in terms of innovation, efficiency, reliability and sustainability.

Sustainability is in everything we do. We work tirelessly to improve water and energy efficiency for the greater good and believe in making a difference locally and globally.

Since 1945, when we started our business in Denmark, we have grown and are now represented by more than 100 companies in more than 60 countries and in addition, our products are sold in a larger number of countries by local distributors.

Highlighted product

MIXIT

Standaard menggroepen bestaan uit veel verschillende onderdelen, die allemaal als één geheel moeten samenwerken. Maar met zo veel verschillende onderdelen is het dimensioneren en kiezen van het juiste ontwerp voor de toepassing nogal een uitdaging. De Grundfos MIXIT oplossing maakt een einde aan deze uitdaging. Door de 8-12 onderdelen waarmee men doorgaans te maken heeft samen te voegen tot een alles-in-een-oplossing maakt MIXIT niet alleen het mechanisch en elektrisch ontwerp een stuk makkelijker, het kost ook nog eens tot 50% minder tijd om te installeren en in bedrijf te stellen. MIXIT ondersteunt meerdere verwarming en koelingstoepassingen. Bovendien kan hij worden gebruikt in zowel drukloze 3-wegtoepassingen als 2-wegtoepassingen met drukregeling. Ten slotte maakt de ingebouwde veldbusverbinding aansluiting op gebouwbeheersystemen mogelijk. Grundfos MIXIT werkt in combinatie met onze MAGNA3 en TPE3. De MIXIT is in staat om zowel met de TPE3, MAGNA3 en met de Grundfos GO-app te communiceren. Met deze app kunt u beide pompen in bedrijfstellen, de werking aanpassen en de data van de werking constant in de gaten houden.

Read More »

News

Jobs

Contact us

Scroll to Top