A1 Software

A1 Software

Over ons

A1 Software is gemaakt voor de installateur die behoefte heeft aan een compleet geïntegreerde softwareoplossing. Het pakket is speciaal ontwikkeld voor bedrijven tot zo’n 20 medewerkers en bevat precies die functies die jij nodig hebt voor jouw werk, niet meer en niet minder. De oplossing is bedoeld voor ieder bedrijf dat projecten heeft of onderhoud uitvoert.

Overstappen naar A1 Software is heel gemakkelijk en zonder gedoe. Wij zorgen ervoor dat je binnen 5 dagen aan de slag kunt.

A1 Software biedt je alles wat je nodig hebt in 1 systeem. Geen losse pakketten meer, maar alle functionaliteit in één centrale softwareoplossing. Van calculatie tot en met factuur.

De software is online, zodat jij overal kunt werken. A1 Software biedt als enige een volledige Cloud-oplossing. Hierdoor is jouw pakket overal en altijd bereikbaar met je laptop, tablet of smartphone.

De software is gemakkelijk om mee te werken en werkt net zo makkelijk als Word en Excel, zodat je snel klaar bent met de administratieve werkzaamheden.

Een alles-in-één prijs, dus geen hoge investeringen, maar een vaste prijs per gebruiker per maand.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top