ACIN instrumenten BV

Over ons

ACIN instrumenten is producent en leverancier van meet- en regelapparatuur voor binnen- en buitenklimaat. ACIN heeft de expertise, eigen productie, kwaliteitsmerken en de reparatie- en kalibratiefaciliteiten om klanten met raad en daad bij te staan.

We hebben uitgebreide kalibratiefaciliteiten, zoals een meetlaboratorium voor druk (0..6000 Pa) opererend onder ISO-17025. Eigen producten zijn de FlowFinder® en de VentiFlow®, bekende merken zijn Rotronic en Setra.

Gemarkeerd product

ACIN VentiFlow-mk2

ACIN VentiFlow-mk2 Het ideale instrument voor het controleren en balanceren van ventilatiesystemen. Naast de vertrouwde en succesvolle FlowFinder-mk2 heeft ACIN een uniek nieuw instrument ontwikkeld in samenwerking met TNO: VentiFlow-mk2. De nieuwe VentiFlow-mk2, met een meetbereik van 10 tot 100 m3 /u, is het ideale instrument om delicate ventilatiesystemen snel te controleren en te balanceren. De VentiFlow-mk2 wordt geleverd met de gepatenteerde stromingsgelijkrichter in de conus waardoor de metingen voldoende nauwkeurig zijn op zowel afvoer- als toevoerroosters ook met schone zone. De VentiFlow-mk2 wordt standaard getest in onze ISO 17025 gecertificeerde windtunnel voor levering, dus u krijgt gegarandeerd een topproduct. De VentiFlow-mk2 meet super snel waardoor bij inregelprojecten serieuze tijdwinst is te behalen waardoor het instrument zich snel terugverdient. Voor € 850 koopt u een geweldig meetinstrument, perfect voor het inregelen van woningen in een stevige koffer die tevens dient als opstapje. Binnenkort is er ook een APP verkrijgbaar voor Android en Apple.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top