AFPRO Filters BV

Over ons

Sinds de start in 1979 heeft AFPRO Filters een leidende rol verworven op de internationale markt voor luchtfiltratie. Wij streven ernaar onze klanten de beste luchtkwaliteit te bieden door het leveren van energiezuinige luchtfilters die bewoners, studenten, medewerkers, patiënten, productieprocessen en apparatuur beschermen tegen fijnstof en zorgen voor gezondere binnenlucht.

AFPRO Filters onderscheidt zich door de verticale integratie van de eigen productie van microglasfiltermedia die worden gebruikt om hoogwaardige en efficiënte producten te realiseren, evenals door kostenefficiënte productie in productielocaties in Europa en Azië. Om constante productontwikkeling en innovatie te leiden, heeft AFPRO Filters wereldwijd vier laboratoria. Met haar uitgebreide branchekennis en expertise op het gebied van luchtfiltratie op het gebied van wet-, regelgeving, normen en richtlijnen kan AFPRO Filters innovatieve oplossingen bieden voor elk branchespecifiek luchtfiltratievraagstuk.

Onze innovatieve luchtfilters zijn wereldwijd verkrijgbaar via verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Finland, Australië, China en een uitgebreid internationaal dealernetwerk.

Naast de innovatieve en hoogwaardige producten onderscheidt AFPRO Filters zich door een uitstekende logistiek en hoogwaardige service. Dankzij snelle levertijden en superieure logistiek is AFPRO Filters uitgegroeid tot een betrouwbare internationale partner.

Iedereen heeft recht op schone lucht. Daarom helpen wij onze klanten bij het bereiken en in stand houden van een gezonde leefomgeving. Dat doen we altijd met oog voor duurzaamheid. We zijn ISO 14001-gecertificeerd en houden ons doorlopend bezig met het verbeteren van ons milieumanagement en het beheersen van mogelijke risico’s. Door duurzame keuzes te maken, verantwoord in te kopen en milieuvriendelijk te ondernemen, zetten we serieuze stappen naar een Circulair 2050. Daarin trekken we samen op met onze leveranciers en met onze klanten. Samen werken we aan een duurzame wereld. Een duurzame wereld voor ons én voor de generaties na ons!

Samen maken we de wereld veiliger, gezonder en productiever.

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top