Alutherm Heating

Over ons

We zijn een internationale verkooporganisatie die producten in de markt zet om projecten te realiseren waar vraagstukken rond energie- en CO2 reductie op korte en middellange termijn een belangrijke rol spelen.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van projectrealisaties en productkennis stelt ons in staat U in de volle breedte van deze vraagstukken te ondersteunen en te adviseren.
We bieden oplossingen voor U in de vorm van unieke Hybride systemen tot 600kW en hoogwaardige CV-ketels met vermogens van 168 tot 2200kW om antwoord te kunnen geven op genoemde energetische vraagstukken.
Onze producten worden door onze strategische partner Dejatech ontwikkeld en geproduceerd waarbij we kunnen terugvallen op een ervaring van meer dan 50 jaar.

Gemarkeerd product

Alutherm Hybrid

Alutherm Hybrid de oplossing voor verduurzaming in de bestaande bouw De Alutherm Hybrid is een combinatie van een Alutherm A 170-300 cv-ketel van 168 tot 294 kW en tot 4 LG warmtepompen van elk 32 kW. Compact en Flexibel De geïntegreerde hybride-unit bevat de op gepatenteerde wijze in de retour opgenomen condensor wisselaars voor een zo hoog mogelijk COP. De Hybrid met geïntegreerde regeling wordt op dezelfde eenvoudige manier aangesloten als een CV-ketel. Per platenwisselaar wordt eenvoudig één LG lucht/ water warmtepomp buitenunit aangesloten door middel van koudemiddel leiding op rol. Mogelijkheden De gasketel levert automatisch de extra energie wanneer de warmte van de warmtepomp alleen niet meer volstaat. Lage temperatuur verwarmen en koelen is mogelijk via geschakelde aparte aansluitingen voor vloerverwarming en ventilator convectoren. Dit wordt apart geregeld door de geïntegreerde hybride besturing. Voordelen • Lagere investering hybride in vergelijking met een Full Electric warmtepomp • Terugverdientijd hybride korter dan uitsluitend warmtepomp. • Hoge energie en CO2 besparing mogelijk label A+ tot A+++ • Geen specialistische kennis van hybride vereist. • Geïntegreerde hybride regeling optimalisatie op energie besparing of kosten. • Web-based bediening, afbeeldingen op tablet of laptop. • Eenvoudige installatie.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op