Aqualisa International BV

Over ons

Aqualisa is de grootste fabrikant van mengkranen in het Verenigd Koninkrijk sinds 1979.
Onze fabriek is gevestigd in Westerham, Kent. Sinds 2019 opereren wij als Aqualisa International BV in België om onze klanten en partners op het Europese vasteland te ondersteunen.

De productlijnen van Aqualisa bestaan uit een brede waaier aan kwalitatieve en stijlvolle bad- en douchekranen. We zijn ook erg trots om te kunnen zeggen dat wij de uitvinder zijn van de SmartValve: Dit is ‘s werelds eerste elektronische mengkraan die een verbazingwekkende water- en temperatuurregeling heeft om de douche-ervaring naar een waanzinnig nieuw niveau te brengen.

De lancering van onze 6e (!!!) generatie SmartValve is weer iets om in de gaten te houden tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Een kraan die je kunt verbinden met je Google Home of Amazon Alexa en het waterverbruik van elke individuele gebruiker bijhoudt. Kom dit bekijken op onze stand en op de Innovatie Boulevard.

Gemarkeerd product

Quartz touch

Deze douchekraan is altijd klaar om een perfecte doucheervaring te leveren. Waterbesparend via de intelligente electronische mengkraan alsook onderhoudsvriendelijk. De Quartz Touch levert een persoonlijke douche ervaring met een temperatuurweergave op de bediening. Deze slimme mengkraan meet uw waterverbruik en leert uw routines kennen. Bovendien is het sneller te installeren dan een klassieke inbouw mengkraan.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top