AR-Bureau

Over ons

Wij helpen de installatiebranche toekomstproof te maken! Dit doen we door uw assortiment: Airco’s, zonnepanelen, CV-kachels etc. holografisch te digitaliseren. Zodat u het eenvoudig kan projecteren bij uw klant op locatie waardoor u uw product optimaal kan visualiseren, twijfels tot aankoop wegneemt en professioneel voor de dag komt bij uw klanten en (potentiële) werknemers. Het enige dat u nodig heeft is een tablet of telefoon – wij doen de rest!

Om u alvast een voorproefje te geven zijn hier drie video’s. Deze gaat over de installatiebranche in het algemeen: https://www.youtube.com/watch?v=3PVvXIsB1_k deze gaat meer over de duurzaamheidssector: https://www.youtube.com/watch?v=Kd6Iri6hoXo en deze totslot gaat over airco’s: https://www.youtube.com/watch?v=OHpe5LSB6YY

Gemarkeerd product

Holografische visualisatie van de installatiebranche.

Met een aan zekerheid grenzend vermoeden vermarkt u uw producten nu alleen met plaatjes. Hoewel dat natuurlijk best kan – en het al jaren werkt -hoef ik u ongetwijfeld niet te vertellen hoe ouderwets dit is. De technische mogelijkheden vandaag de dag reiken zoveel verder! Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het digitaliseren van producten tot hologrammen zodat deze eenvoudig kunnen worden geprojecteerd met behulp van een telefoon of tablet bij uw klant op locatie! De klant kan uw product dus eenvoudig “proefpassen”, kijken hoe het eruit komt te zien voordat die voor eeuwig vast genageld zit en kopen zonder twijfel! De 21ste eeuwse versie van try before you buy zeg maar. Naast sales-bevorderende doeleinden zijn er ook nog professionele voordelen. Door het hebben van software als deze kunt u zich ook in de markt zetten als modern up to date bedrijf richting zowel uw klanten als uw toekomstig werknemers. Om de praktische aspecten wat te verduidelijken voor u heb ik twee video’s opgenomen. In deze video’s geef ik u een 2 minuten durende briefing. Bekijk ze en u bent in twee minuten weer helemaal up to date – tot 14, 15 of 16 september!

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top