Become-IT

Over ons

Become-IT levert online bedrijfssoftware voor installatiebedrijven. Het pakket ‘Suite MKB’ bevat over de 50 functies met 2BA integratie, projecten, planning en nog veel meer.

Become-IT is in 2000 gestart met het ontwikkelen van bedrijfssoftware voor het MKB en heeft veel ervaring in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit met name bij vakmensen zoals installatiebedrijven, telecom en hoveniers. De kracht van het systeem zit in de online samenwerking tussen kantoor, buitendienst en klant via de drie dimensies van het systeem (Online, App & Klantenportaal).

Uniek is het klantenportaal waarin de eindklant zijn offerte kan ondertekenen, werkbonnen kan inzien en ondertekenen, facturen kan zien en betalen met Mollie en nog veel meer zoals gegevens wijzigen en servicemeldingen plaatsen.

De software wordt aangeboden als abonnement, de prijs wordt bepaald door het aantal gebruikte functies en stuklicenties zoals voor het aantal medewerkers.

De integratie met 2BA, de projectenmodule en ook de geavanceerde calculatie software is een pré naast de planning en algehele werkwijze.

U wordt van harte uitgenodigd de stand 137 in Hal 1 te bezoeken voor een kennismaking, demo en presentje.

Gemarkeerd product

Suite MKB

Bespaar tijd met onze makkelijke en overzichtelijke online software voor installateurs. De Suite MKB is de kern van het software systeem. Dit werkt via een browser, u kunt hiermee dus op elk moment vanaf elke locatie op elk apparaat werken in de online versie van de Suite. Met de app werkt u samen met de buitendienst. De app is naast vervanger van het urenbriefje en de werkbon ook het instrument voor efficiëntie en heldere communicatie. De Suite MKB biedt met het ruime functieaanbod een oplossing voor alle bedrijfsprocessen. Denk aan uitgebreide calculaties, 2BA integratie, planning en beheer van onderhoudscontracten. Zie de website www.become-it.nl voor alle functies.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op