Belimo Servomotoren BV

Over ons

Belimo is een Zwitsers bedrijf en al meer dan 46 jaar wereld marktleider in ontwikkeling , verkoop en productie van aandrijvingsoplossingen voor het regelen en sturen van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties.
Aandrijvingen, regelafsluiters en sensoren vormen de kernactiviteiten.

Door innovatieve product ontwikkeling heeft Belimo zich in de loop van de laatste decennia verder ontwikkeld als absolute trendsetter en marktleider op het gebied van aandrijvingen en corrigerende organen voor lucht- en waterzijdige klimaatinstallaties.

Klantwensen worden snel en flexibel vervuld, de persoonlijke ondersteuning is wereldwijd zeker gesteld. Elke aandrijving wordt uitvoerig getest.
Daar waar een garantie van twee jaar standaard is in onze branche, kunnen wij door gespecialiseerde knowhow en onze spreekwoordelijke “SWISS QUALITY” maar liefst
5 jaar garantie verlenen op het gehele assortiment. (7 jaar bij Cloud verbinding)

Veiligheid, maatschappelijke betrokkenheid, fair play en integriteit zijn voor Belimo geen loze begrippen maar zijn verankerd in haar cultuur en beleid.
Bij haar ontwikkel- en productieprocessen is grote aandacht voor het zuinig omgaan met grondstoffen, materialen en energie.
Een gezonde leefomgeving in gebouwen, gecombineerd met een optimaal ruimte comfort waarbij energie consumptie tot een minimum wordt beperkt, en veiligheid is gewaarborgd. Onmogelijk? Voor Belimo zijn dit de kenmerken die in onze bedrijfscultuur verankerd zijn.
Ook transparantie, efficiënt onderhoud en systeem optimalisatie zijn voor ons van cruciaal belang om toegevoegde waarde voor onze relaties te kunnen waarborgen.
Om dit alles nog verder te optimaliseren hebben wij CESIM ontwikkeld, wat staat voor:
Comfort, Energie-efficiency, Safety, Installation en Maintenance.

Naast het delen van kennis (scholing in ons Kenniscentrum in Vaassen of bij u op locatie) onderscheiden wij ons al meer dan 40 jaar in de markt door het vertalen van uw specifieke product- en of systeem behoeftes in klant specifieke oplossingen, ofwel “customized products”. Onze mogelijkheden gaan verder dan u denkt waardoor uw faalkosten op de bouwlocatie sterk kunnen worden gereduceerd.

Ons succes hebben wij te danken aan onze relaties die niet alleen onze producten hebben afgenomen maar die ons juist keer op keer inspireren om met nieuwe baanbrekende innovatieve oplossingen te komen.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top