Bestelbus.nl

Over ons

Bij Bestelbus.nl is vind je een permanente voorraad van 500 jong gebruikte bestelbussen met alle soorten opbouw. Wij bieden een ruim assortiment van alle merken bestelbussen in alle prijsklassen.

Wij onderscheiden ons door onze verregaande dienstverlening. Bij aanschaf van een bus kun je bij ons kiezen voor 2 jaar garantie. Verder kunnen wij veel betekenen op gebied van lease en financiering, zo kunnen starters zonder jaarcijfers bij ons ook financieren.

Wij hebben vestigingen in heel Nederland met bestelbus.nl A28 in Genemuiden, bestelbus.nl A73 in Venlo en de hoofdvestiging langs de A15 in Vuren.

Als ondernemer of zelfstandige uit de installatiebranche kun je altijd bij ons terecht voor het beste onafhankelijke advies over een passende bus.

Gemarkeerd product

De bestelbus die je zoekt, voor de beste prijs

Bestelbus.nl is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bestelbussen. Hier kiest je uit een steeds wisselende voorraad van ruim 500 tweedehands voertuigen. Dankzij ons wereldwijde in- en verkoopnetwerk komen er wekelijks 60 bestelbussen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese en Aziatische merken, bouwjaren en prijsklassen. Door jarenlange ervaring weten de inkopers van Bestelbus.nl als beste wat je als klant zoekt en kopen ze gericht in. Bij ons slaag je dus altijd. Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Je weet precies wat je koopt. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.

Lees verder »

Vacatures

cropped-71

Commerciële junior bedrijfswagen verkoper

Jouw uitdaging
Kleyn Vans BV (Bestelbus.nl) verkoopt jaarlijkse meer dan 3.000 voertuigen. Deze blijven voor een groot deel in Nederland. Een ander deel wordt geëxporteerd. Om onze continue groei te waarborgen zijn wij op zoek naar een proactieve bedrijfswagenverkoper die zich voornamelijk concentreert op de Nederlandse klant. Om onze voertuigen aan de man te brengen, gebruik je de algemeen bekende tools als WhatsApp, Chat, Telefoon en e-mail. Vanuit ons KlantenContactCenter en ons CRM-systeem krijg je vele mogelijkheden aangeleverd om bedrijfswagens te kunnen verkopen aan eindklanten. Daarnaast ontzorg je onze klanten gelijk door een goede service mee te geven. Hoewel het op afstand verkopen in het begin je hoofdtaak zal zijn, ontvang je ook graag enthousiast klanten in ons trading home. Het is een mooie startfunctie en het doorgroeien naar een senior verkoopfunctie is heel goed mogelijk.

Lees verder »
cropped-67

Beginnende of ervaren fulltime monteurs lichte bedrijfsvoertuigen (ft)

Functieomschrijving:
Jaarlijks wisselen bij Kleyn Vans circa 3.500 bestelwagens bij ons van eigenaar. Onze monteurs maken een groot deel van deze voertuigen naar wens van de klant afleverklaar. Ons team is hiervoor op zoek naar versterking. Ben jij in je kracht als je de hele dag kunt sleutelen aan alle merken en types lichte bedrijfsvoertuigen? Wij bieden je gevarieerder werk dan waar dan ook en je bent bij ons geen nummer.

Functie-eisen
Je hebt kennis van lichte bedrijfsvoertuigen.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs.
Je voelt je thuis in een dynamisch team, hebt goede communicatieve eigenschappen en je bent klantvriendelijk.

Geïnteresseerd?
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op Jurgen Bouwens. Hij beantwoordt graag al je vragen.

Lees verder »
cropped-73

Verkoopadviseur Kleyn Vans / Bestelbus.nl

Kleyn Vans is onderdeel van de Kleyn Group in Vuren en zoekt jaarlijks door heel Europa 3500 goede gebruikte bestelbussen en levert in Nederland, België en wereldwijd. Door haar schaalvoordeel zijn de te upsellen services beter en klantgerichter uit te leggen dan die van andere dealers.

Functie-eisen:
Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift prima. Daarnaast heb je een basiskennis Duits.
Andere talen zoals Frans, Spaans, Russisch, Pools, Oekraïens, Tsjechisch of Roemeens zijn een pre.
Je woont in een straal van max. 50 km van Vuren.
Je hebt geloof in alternatieve aandrijfmogelijkheden (KLEYN Connect).
We vinden het slim en leuk als je op social media zakelijk actief bent.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top