CBRE Global Workplace Solutions

Over ons

Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Met meer dan 100.000 professionals in meer dan 100 landen zijn we internationaal marktleider in de vastgoedmarkt. In Nederland doen wij dat vanuit drie entiteiten. Wij verwerken alle vastgoed- en huisvestingsaspecten in onze proactieve, integrale aanpak. Simpelweg omdat wij ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit van de werkomgeving bijdraagt aan de performance van uw organisatie.

Met CBRE Global Workplace Solutions (GWS) ontzorgen we gebruikers van zakelijk vastgoed. We zorgen voor happy workplaces waar professionals onbezorgd kunnen werken. Daarin zijn we marktleider in Nederland. Ons werk speelt zich vaak achter de schermen af: we verzorgen de facilitaire dienstverlening, onderhouden de installaties van gebouwen en terreinen en leveren nieuwe werkplekken tot geheel verbouwde etages op. Dat doen we veelal voor grote nationale én internationale klanten met complexe operaties op uitdagende locaties.

Producten

Nieuws

Vacatures

Elektromonteur

Elektromonteur

Als Elektromonteur bij AkzoNobel in Sassenheim heb je een afwisselende functie waarin je enerzijds ingezet wordt op het oplossen van storingen en verzorgen van kleinere reparaties en anderzijds het begeleiden, instrueren en coördineren van contractors.

Veiligheid is één van onze belangrijkste waarden en ook AkzoNobel kent een hoge veiligheidscultuur. Veilig werken en gezond naar huis is ons motto. Dit betekent onder andere dat CBRE zijn werknemers traint conform de LoToTo (lock out, tag out, try out) methode. Als Elektromonteur draag je actief bij aan een veilige werkomgeving en veilige uitvoering van het werk waarbij je nauw samenwerkt met de HSE Coordinator. Verder vinden wij frequent werkoverleg belangrijk en maken we ruimte voor het delen van ervaringen, suggesties, problemen en best-practices.

Lees verder »
Monteur Elektrotechniek

Monteur Elektrotechniek

In deze functie als Monteur Elektrotechniek bij MSD in Haarlem ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van alle voorkomende gebouw- en terreininstallaties. Het is een functie met diverse werkzaamheden. Naast het oplossen van technische storingen en het genoemde beheer van onderhoud draag je ook verantwoordelijkheid voor andere taken, zoals het uitlezen en analyseren van data uit het BMS (Building Maintenance System), het uitvoeren van periodieke controles en inspecties en het signaleren van afwijkingen of onregelmatigheden aan installaties. Daarnaast adviseer jij over eventueel aanvullend of projectmatig onderhoud en begeleid je werknemers en subcontractors.

Veiligheid is een van de belangrijkste waarde. Als Monteur Elektrotechniek draag je bij aan het toezien en sturen op een veilige werkomgeving en veilige uitvoering van het werk. Hierbij werk je in lijn met de geldende HSE richtlijnen van MSD alsmede CBRE en werk je nauw samen met de afdeling QHSE.

Lees verder »
Asset Specialist

Asset Specialist

Als Asset Specialist bij MSD Haarlem draag je verantwoordelijkheid voor 1 van de 3 de installatiegroepen (Koel en Verwarming installaties / Brandinstallaties / Besturingen). Je neemt de lead samen met de Technicians en vertegenwoordigd de betreffende service line. De wet- en regelgeving en de MSD voorschriften dien jij te borgen. Je zorgt voor een goede conditie en prestatie van de installaties. Hierbij bepaal je de conditie, maakt storings-analyses van installaties en maakt een verbeterplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het borgen en begeleiden van de uitvoer van preventief onderhoud, correctief onderhoud en inspecties. De technische documentatie wordt door jou beheerd.

Aanvullend leg je jouw kennis vast en verzorg je trainingen voor de Technicians. Deze kennis pas je ook toe bij onderhoudsplannen en projecten. Tot slot, ondersteun je bij audits en inspecties.

Enthousiast? Neem contact op!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top