Chainless

Over ons

Chainless verzorgt een totaal oplossing voor alle gebouw gebonden installaties.
Systeemintergratie en energieverbeterende oplossingen uitwerken voortkomend uit een visie van duurzaam en een functioneel GBS/BMS.
Chainless is een innovatief bedrijf, waar u terecht kunt voor de implementatie van gebouwbeheer- en klimaatoplossingen. We doen dit voor het kleine, middel en grote marktsegment.

Gemarkeerd product

EY3600 Driver voor Niagara

Chainless heeft eveneens geïnvesteerd in de ontwikkeling van een Sauter novaNet (EY3600) driver voor het Niagara platform van Tridium. Door het ontwikkelen van een EY3600 driver heeft deze uitgebreide functionaliteiten gekregen en is deze tevens geoptimaliseerd voor grote netwerken. Voorbeelden van extra functionaliteiten zijn het implementeren van schedules en jaarkalenders. Een van de grote voordelen van het gebruik van deze driver is dat EY3600 installaties niet meer alleen van de fabrikant zelf afhankelijk zijn, daardoor is het zelf onderhouden en aanpassen van parameters eenvoudig uit te voeren. Ook is het mogelijk om datapunten door middel van een hardware controller (JACE) en de driver te converteren naar diverse andere protocollen zoals bijvoorbeeld BACnet/IP, of zelfs direct te integreren in het Niagara BMS van Tridium. Ook het gefaseerd ombouwen van hele EY3600 installaties wordt hiermee mogelijk gemaakt. Chainless heeft ruime ervaring met de EY3600 driver, waaronder grotere projecten van 6.000+ datapunten. De EY3600 installatie bestaat uit 4 datalijnen met +/- 16.000 datapunten. Deze zijn verdeeld onder diverse bouwdelen.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op