Climer Benelux

Over ons

De STILLE warmtepomp:
100% duurzame verwarming binnen; 0 db geluid buiten.

Climer Benelux voorziet de markt van duurzame verwarmingsoplossingen. Zo dragen we ons steentje bij aan de huidige energietransitie. Onze producten zijn functioneel en (kosten)efficiënt.
Climer Benelux is niet alleen importeur van Climer Technology, maar werkt nauw met ze samen aan productinnovaties, altijd met de behoefte van de klanten als uitgangspunt.

Gemarkeerd product

Climer EcoFlex AIR/TD

De EcoFlex is een modulair systeem welke zowel individueel als in cascade kan functioneren, of voor montage aan een externe buffer. Door meerdere systemen aan elkaar te koppelen kan men tot het gewenste vermogen komen. De EcoFlex is in lucht-lucht (air) of als thermodynamische warmtepomp beschikbaar; beide warmtepompen zijn geschikt voor warm tapwater en het verwarmen van een woning. – Toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe woningen – Breed assortiment van verschillende vermogens – Kan energie uit buitenlucht als uit ventilatielucht onttrekken – Te koppelen aan elk bestaand systeem – Door toepassing wordt een hoger energielabel gecreëerd – Door formaat overal toepasbaar

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top