Coolmark B.V.

Over ons

Sinds de oprichting in 2002 vanuit Coolmark Schiedam en Aircool is Coolmark BV te Barendrecht één van Nederlands meest toonaangevende distributeurs op het gebied van koude- en klimaattechniek. Coolmark werkt uitsluitend met hoogwaardige producenten en is o.a. de officiële importeur van Mitsubishi Heavy Industries en Carrier.
De koude- en airconditioninginstallateur kan bij Coolmark terecht voor technische ondersteuning en alle benodigde materialen en systemen. Coolmark vormt de schakel in de distributie van technische componenten en systemen welke door installateurs worden toegepast in koel- en klimaatinstallaties. Met bijna 50 jaar ervaring heeft Coolmark een breed programma opgebouwd met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding en een grote keuzevrijheid aan modellen, systemen, componenten en fabricaten.
Of het nu gaat om het ontwerpen of bouwen van een nieuwe installatie of om service-werkzaamheden, de juiste keuze van de benodigde materialen is onontbeerlijk. Complete projecten worden begeleid van het begin tot het eind. Dat betekent: technische ondersteuning, begeleiding bij het kiezen van de juiste materialen om tot een optimale klimaatoplossing te komen, meedenken in efficiency mogelijkheden, het op tijd en betrouwbaar leveren van de juiste materialen en toebehoren en het oplossen en begeleiden bij eventuele storingen en/of problemen. Daarnaast verzorgt Coolmark uiteenlopende producttrainingen voor de installatiebranche. Al deze stappen dragen ertoe bij om de klant te ontzorgen met de expertise die Coolmark in huis heeft en de betrokkenheid van de medewerkers.

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top