Coolmark BV

Over ons

Coolmark gelooft in kennis, in focus en in specialisme. Wij groeien door beter te worden. Coolmark is Nederlands meest toonaangevende groothandel op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en warmtepompen.

U kunt als koude- en airconditioninginstallateur bij ons terecht voor technische ondersteuning en al uw benodigde materialen en systemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed programma opgebouwd met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding en een grote keuzevrijheid aan modellen, systemen, componenten en fabricaten. Wij leveren een zeer uitgebreide range koudetechnische producten, in totaal zo’n 18.000 artikelen. Met 45 jaar ervaring op de koeltechnische en airconditioning markt, weten wij als geen ander wat u verwacht van producten, kwaliteit en service.

Of het nu gaat om het ontwerpen of bouwen van een nieuwe installatie of om service-werkzaamheden, de juiste keuze van de benodigde materialen is onontbeerlijk. Voor een persoonlijk advies kan er altijd een beroep gedaan worden op onze technische adviseurs en productspecialisten. Complete projecten begeleiden wij van het begin tot het eind en wij verzorgen bovendien uiteenlopende producttrainingen voor de installatiebranche.

Gemarkeerd product

De Mitsubishi Heavy Industries CO2 condensingunit

Hyozan; de toekomst in CO2 techniek De Hyozan is ontwikkeld met het oog op de nabije toekomst waarin, ook in de kleinere en middelgrote koel/vriesinstallaties, natuurlijke koudemiddelen, zoals CO2 het uitgangspunt zullen gaan vormen. Mitsubishi Heavy Industries heeft hiervoor een unieke, gepatenteerde, tweetraps scroll/rotary compressor ontwikkeld die het mogelijk maakt om hoge rendementen te bereiken in deze kleinere/middelgrote range CO2 DX koel/vriessystemen. De gecombineerde werking van de scroll- en rotary compressor zorgt voor een hoog rendement in een zeer groot werkgebied van de compressor. Geïntegreerd regelsysteem. De Hyozan condensingunit is een volledig opgebouwd en installatie-gereed product en kan probleemloos worden geïntegreerd in verschillende soorten koelsystemen. Op een Hyozan condensingunit kunnen maximaal 8 verdampers in verschillende vormen worden aangesloten; dus een koel/vriescel met één verdamper, maar ook een systeem met acht koel/vrieskabinetten voor een (kleine) supermarkt behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt het Hyozan systeem geleverd met geïntegreerde Carel regeltechniek; door de toepassing van de c.pCO systeemregelaar in combinatie met de MPXPRO meubel/cel-regelaar is een stabiel en veilig werkend systeem gewaarborgd. Daarnaast kan door toepassing van de Carel BOSS-mini een extern monitoring en registratiesysteem worden gekoppeld. De Hyozan CO2 HCCV1001E condensingunit van 16 kW / -10 °C is momenteel beschikbaar in ons assortiment. Door de geïntegreerde compressor-invertersturing is het mogelijk om met de unit een groot werkgebied te bestrijken. In de nabije toekomst zal er daarnaast een unit van 32 kW / -10 °C op de markt komen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op