ETHERMA Benelux BV

ETHERMA Benelux BV

Over ons

ETHERMA is al meer dan 40 jaar specialist in elektrisch verwarmen. In Oostenrijk produceren wij elektrische vloerverwarming, infraroodpanelen, infraroodstralers en vorstvrij oplossingen.
In 2021 hebben wij warmwater oplossingen (warmtepompboiler, doorstroomheater) opgenomen in ons programma, zodat we nog beter een totaaloplossing kunnen bieden.

Steeds meer worden onze producten toegepast als primaire of secundaire verwarming in duurzame gebouwen. Om dit op de juiste wijze te kunnen doen, binnen de actuele regelgeving, is veel kennis en ervaring nodig. Wij hebben deze expertise in huis en helpen opdrachtgevers met het maken van de juiste keuzes.

Onze kennis zetten wij ook in voor installatie en after sales. Daar waar nodig kunnen onze monteurs worden ingezet om te ondersteunen bij installatieprojecten en het oplossen van reclamaties op locatie.

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, niet alleen recyclebaar, maar ook steeds vaker circulair. De lange levensduur en beperkt gebruik van bronnen maken de producten duurzaam. Onze productie- en verkooplocaties zijn volledig CO2 neutraal.

Producten

Neem contact met ons op

Scroll naar top