Fabricair BV

Over ons

FabricAir ontwerpt en produceert op maat gemaakte oplossingen voor luchtverdringing en luchtverdeling voor een breed scala aan toepassingen. In 1973 installeerden we ‘s werelds eerste textiele kanaalsysteem, dat een geheel nieuwe manier van denken binnen HVAC / R en IAQ inluidde.

We blijven toonaangevend op het gebied van innovatie en leveren met trots superieure luchtverdeling over de hele wereld via eigen verkoopbedrijven en een aanzienlijk distributeursnetwerk.

Onze ervaren ingenieurs zorgen voor een ideale luchtstroom, ongeacht de complexiteit van het project. We hebben ons hoofdkantoor in Denemarken en alle systemen worden op maat geproduceerd in onze vestiging in Litouwen.

Vanuit onze eigen vestiging in Nederland bieden onze klanten een Full Service ondersteuning. Van ontwerp, levering, installatie en een uitgebreid pakket aan after sales service waaronder een wasservice.

De directe lijn van fabrikant naar de installatiemarkt haalt overbodige prijsverhogende stappen uit het leverproces waardoor we Scandinavisch design voor een lage prijs kunnen bieden.

Voor meer informatie mailt u naar sales-nl@fabricair.com of belt u met 0181 848397.

Gemarkeerd product

Textiele luchtverdeelslangen / airsocks

FabricAir textiele luchtkanalen bieden de ideale oplossing voor toepassingen van koeling, verwarming, ventilatie en diepkoeling. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt en voldoen aan de exacte wensen van de klant. Naast aanzienlijke kostenbesparingen en superieure productkwaliteit zorgen FabricAir-luchtkanalen voor een betere kwaliteit binnenlucht en een hoger comfort voor de gebruiker.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op