Fabricair BV

Over ons

FabricAir ontwerpt en produceert op maat gemaakte oplossingen voor luchtverdringing en luchtverdeling voor een breed scala aan toepassingen. In 1973 installeerden we ‘s werelds eerste textiele kanaalsysteem, dat een geheel nieuwe manier van denken binnen HVAC / R en IAQ inluidde.

We blijven toonaangevend op het gebied van innovatie en leveren met trots superieure luchtverdeling over de hele wereld via eigen verkoopbedrijven en een aanzienlijk distributeursnetwerk.

Onze ervaren ingenieurs zorgen voor een ideale luchtstroom, ongeacht de complexiteit van het project. We hebben ons hoofdkantoor in Denemarken en alle systemen worden op maat geproduceerd in onze vestiging in Litouwen.

Vanuit onze eigen vestiging in Nederland bieden onze klanten een Full Service ondersteuning. Van ontwerp, levering, installatie en een uitgebreid pakket aan after sales service waaronder een wasservice.

De directe lijn van fabrikant naar de installatiemarkt haalt overbodige prijsverhogende stappen uit het leverproces waardoor we Scandinavisch design voor een lage prijs kunnen bieden.

Voor meer informatie mailt u naar sales-nl@fabricair.com of belt u met 0181 848397.

Gemarkeerd product

VarioDuct

De FabricAir® VarioDuct™ biedt verschillende uitblaasmodellen voor koelen en / of verwarmen. Het is voorzien van een intern membraan dat de twee luchtstromen scheidt. Afhankelijk van het inblaaspatroon wat nodig is, verandert een klep van positie en verplaatst het interne membraan dat de helft van het kanaal boven of onder bedekt. De bovenste en onderste delen kunnen specifiek ontworpen worden met hun eigen unieke statische druk en luchtvolume om aan het gewenste comfortniveau van de applicatie te voldoen. De ΔT kan laag en hoog variëren tussen de twee secties. Dit wordt op maat gemaakt met behulp van verschillende uitblaasmodellen, waardoor een hoog niveau van comfort wordt gegarandeerd ongeacht het deel wat in gebruik is. Producteigenschappen De FabricAir® VarioDuct™ heeft een intern membraan om de twee luchtstromen te scheiden voor verwarming en / of koeling. Dit membraan wordt op zijn plaats gehouden door de statische druk en fladdert dus niet, waardoor de perfecte luchtstroom voor elk doel wordt geboden; verwarmen of koelen. De verbinding tussen klep en membraan is slechts één ritssluiting – snel en gemakkelijk! De membraanoplossing is beschikbaar voor elke lengte van rechte en ronde kanalen zonder bochten en verhogingen. De klep wordt handmatig of automatisch bediend met een gemotoriseerde servomotor, waardoor het membraan van positie kan veranderen. De klep kan worden bediend met behulp van een eenvoudige ruimtesensor of via het GBS-systeem van het gebouw.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top