Grundfos Nederland BV

Over ons

Wij ontwikkelen wateroplossingen voor de wereld

Water is onze passie, het produceren van kwalitatief hoogwaardige pompen is ons vak.

Wij zijn een bedrijf dat in verbinding staat met miljoenen en miljoenen mensen
en zetten we de standaard op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Duurzaamheid zit in alles wat we doen. We werken onvermoeibaar aan het verbeteren van de water- en energie-efficiëntie voor het grotere goed en geloven in het maken van een verschil, zowel lokaal als wereldwijd.

Sinds 1945, toen we ons bedrijf in Denemarken begonnen, zijn we gegroeid en worden we nu vertegenwoordigd door meer dan 100 bedrijven in meer dan 60 landen en bovendien worden onze producten in een groter aantal landen verkocht door lokale distributeurs.

Gemarkeerd product

MIXIT

Standaard menggroepen bestaan uit veel verschillende onderdelen, die allemaal als één geheel moeten samenwerken. Maar met zo veel verschillende onderdelen is het dimensioneren en kiezen van het juiste ontwerp voor de toepassing nogal een uitdaging. De Grundfos MIXIT oplossing maakt een einde aan deze uitdaging. Door de 8-12 onderdelen waarmee men doorgaans te maken heeft samen te voegen tot een alles-in-een-oplossing maakt MIXIT niet alleen het mechanisch en elektrisch ontwerp een stuk makkelijker, het kost ook nog eens tot 50% minder tijd om te installeren en in bedrijf te stellen. MIXIT ondersteunt meerdere verwarming en koelingstoepassingen. Bovendien kan hij worden gebruikt in zowel drukloze 3-wegtoepassingen als 2-wegtoepassingen met drukregeling. Ten slotte maakt de ingebouwde veldbusverbinding aansluiting op gebouwbeheersystemen mogelijk. Grundfos MIXIT werkt in combinatie met onze MAGNA3 en TPE3. De MIXIT is in staat om zowel met de TPE3, MAGNA3 en met de Grundfos GO-app te communiceren. Met deze app kunt u beide pompen in bedrijfstellen, de werking aanpassen en de data van de werking constant in de gaten houden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op