Haitjema Grondwatertechniek

Over ons

Grondboorbedrijf Haitjema B.V. is gespecialiseerd in de uitvoering van bodemenergie, grondboringen, bodemonderzoek, grondwaterwinning, energieopslag en bronbemalingen t.b.v. industrie, drinkwaterbedrijven, utiliteits- en woningbouw en adviesbureaus.
De geschiedenis gaat terug tot voor 1900 en in 2000 werd het predicaat Hofleverancier aan ons bedrijf toegekend. Onze vakkennis en ervaring hebben geleid tot een specialisatie op het gebied van verticale grondboringen, toegepast voor waterwinning, bodemonderzoek en energieopslag in grondwater, inclusief de bijbehorende installatietechniek en onderhoud- en servicewerkzaamheden.
De bedrijfsvisie van Haitjema is altijd gericht op het aandragen van oplossingen voor de problemen van opdrachtgever, als een coöperatieve, flexibele en meedenkende partner.
Haitjema in Dedemsvaart is een van de grotere en zeker ook een van de toonaangevende bedrijven in Nederland die zich op dit specifieke vakgebied manifesteren.

Kortom wij leveren alles in één hand op het gebied van het grondwater. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Producten

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top