Hattemleeuw B.V.

Over ons

Hattemleeuw; “De groothandel voor de technische professional”

Hattemleeuw is dé regionale technische groothandel voor Gelderland, Overijssel, Zuid-Friesland, Zuid-Groningen, Drenthe en Flevoland en heeft o.a las- en constructiebedrijven, scheepswerven, machinefabrieken, installatiebedrijven, landbouwmechanisatiebedrijven, en de technische diensten van de industrie als gewaardeerde klanten.

Wij zijn lid van de O. de Leeuw Groep, een groep van technische- en staalhandelsondernemingen, en hebben daardoor een brede marktoriëntatie en een sterke inkooppositie.

Hattemleeuw levert niet aan consumenten.

Klantgericht
Bij Hattemleeuw is één ding duidelijk: het draait niet om ons, maar om de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij bieden daarom een breed en uitgebalanceerd pakket artikelen en diensten, waarmee onze klanten hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Tevens stellen wij onze afnemers in staat hun inkoop te stroomlijnen en zodoende kosten te besparen.

Flexibele werkwijze
Wij houden niet van halfbakken aanpak. Wij staan dan ook bekend om de slagvaardige aanpak van alle betrokkenen. Van verkoper tot magazijnman, van boekhouder tot inkoper. En is er een probleem, dan wordt het niet uit de weg gegaan maar opgelost. Dat klantgericht denken en handelen maakt Hattemleeuw sterk!

Voorraadbeheer
Hattemleeuw houdt in overleg met haar vaste partners een gewenste voorraad aan en beheert deze, zodat de benodigde producten op het gewenste moment geleverd worden.

Kwaliteit
Op het gebied van kwaliteit kennen wij slechts één norm: de hoogste. Wij leveren namelijk aan professionele afnemers die niets anders dan de hoogste kwaliteit verwachten.

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top