Henco Industries

Over ons

Henco is een wereldspeler in verwarming en sanitaire oplossingen. Opgericht in 1992, maar vandaag zorgen meer dan 300 werknemers voor een jaarlijkse productie en verkoop van meer dan 130 miljoen meter buis en meer dan 11 miljoen koppelingen van topkwaliteit. Daarnaast wordt er per jaar meer dan 1 miljoen m² aan vloerverwarming gelegd, ofwel de oppervlakte van 200 voetbalvelden!
Het bedrijf streeft naar geïntegreerde innovaties om topkwaliteit en duurzame oplossingen te leveren aan consumenten in de bouwsector over de hele wereld.

Gemarkeerd product

Henco Full Flow Manifold

Voor installateurs met een visie. Dit volledig modulair systeem garandeert topkwaliteit en installatiegemak. De Henco Full Flow Manifold is geschikt voor sanitaire en CV-toepassingen. De verbindingen kunnen naar keuze uitgevoerd worden in een steek of pers. Het complete systeem beschikt over een KIWA- en KOMO-certificering en is 100% corrosievrij. Multifunctionele modulaire toepassing De basisstukken zijn voorzien in 2 of 3 uitgangen. Hierdoor bepaal je als installateur zelf het aantal groepsaansluitingen ter plaatse. Je kan makkelijk 2 tot 12 uitgangen combineren. Zo creëer je een maximaal aantal verbindingen in zeer korte bouwlengte. Ieder tappunt heeft zijn eigen leidingcircuit waardoor er een betere balans en een optimale “flow” ontstaat in de installatie. Met dit systeem kunnen verbindingen in vloeren ook achterwege blijven! Tal van combinaties zijn mogelijk Naast de keuze uit pers- en steekuitvoering, zorgen de verschillende diameters dat er tal van combinaties mogelijk zijn. Voor de groepsaansluitingen kan er gewerkt worden met 16 en/of 20 mm met een universele 3/4” euroconus-aansluiting. Bij de aanvoer zijn diameters 20 en 26 mm toepasbaar, dit zowel in rechte als haakse uitvoeringen. Daarbij komt nog dat de haakse uitvoering 360° draaibaar is. Voor een doorverbinding zijn er steekuitvoeringen in 20 en 26 mm beschikbaar. Zelfs een directe aansluiting op een Henco stijgleiding kan dankzij T-stuk aansluitingen.   Kwaliteit De basiselementen van de verdeler en de pers- en steekkoppelingen zijn gemaakt met de grootste precisie en vervaardigd uit de beste materialen. Ook hier is PVDF, het meest hoogwaardige kunststof, toegepast. Het Henco-systeem met PE-Xc/AL/PE-Xc buizen en kunststof PVDF koppelingen, staat garant voor het meest hygiënische leidingsysteem voor (drink)water op de markt. Dit allemaal vervaardigd in het hart van Europa, volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top