Hero Balancer

Over ons

Hero Balancer is een Cloud-based gebouwbeheersysteem (GBS). Wij maken jouw klimaatinstallatie slim met ons unieke algoritme. Onze plug-and-play regelkast kan gebruikt worden als toevoeging op het bestaande systeem of het huidige regelsysteem volledig vervangen. We verbinden de klimaatinstallatie met de Cloud en voorkomen onnodig verwarmen en koelen.

Door de modulaire hardware is het GBS makkelijk te installeren en na installatie aan te passen. Ook de software is modulair. Dit betekent dat regeltechnische wijzigingen na wijzigingen aan de installatie nagenoeg kosteloos zijn. Een extra pompgroep of WTW kan in enkele klikken geconfigureerd worden in het beheerdersdashboard.

Gemarkeerd product

Hero Gateway

De Hero Gateway is onze nieuwste hardware innovatie. Met de Hero Gateway breng jij standalone OpenTherm of EMS ketels eenvoudig en kostenefficiënt naar de Cloud. Naast het aansturen van de ketel leest de Hero Gateway ook alle parameters van de ketel uit. Bij het naderen/bereiken van ingestelde grenswaarden krijg jij een melding in jouw Hero beheerdersdashboard. Zo weet jij tijdig wanneer een ketel aan onderhoud / vervanging toe is. Datapunten die de Hero Gateway uitleest zijn onder andere: – Foutcodes – Waterdruk – Aantal branderstarts – Aantal branderuren – Aanvoer- en retourtemperatuur De Hero Gateway biedt jou de handvatten om jouw onderhoudsbeurten efficiënter in te plannen. Zo kun jij meer werk doen met hetzelfde aantal mensen. Toepassingen voor de Hero Gateway zijn: – Het aansturen van een extra ketel in een losse ketelruimte bij jouw project. Voorkom tijdrovend en duur kabels trekken – Als uitbreiding voor de bestaande Hero gebouwbeheersystemen om nog effectiever de systemen te kunnen monitoren Toegang tot al deze functies heb je via het beheerdersdashboard. Voor de eindgebruiker is er een vernieuwde app waarmee ze zelf inzicht hebben in binnenklimaat en energieverbruik en zelf controle hebben over tijdschema’s. Zo biedt jij ook jouw klant een beter en gebruiksvriendelijker systeem. Meer weten over de Hero Gateway? Bezoek ons op de installatie vakbeurs in Hardenberg op stand 172 of bel ons op 0229-769009

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top