ICH B.V.

Over ons

ICH BV is de specialist in pneumatiek en afsluiters en houdt zich bezig met de verkoop, ontwikkeling en productie van industriële componenten voor klant-specifieke oplossingen. Op onze webshop www.pneumatiek.nl zijn wij 24/7 bereikbaar voor een snel advies. Daarnaast gaat onze engineerafdeling ‘De Engineer’ aan de slag met aanvragen voor het ontwikkelen van nieuwe of samengestelde producten.

Met alle bekende merken onder één dak en een goede prijs, levertijd en vindbaarheid bent u bij ICH BV aan het juiste adres. Een passende oplossing voor al uw technische vragen. Don’t think, just ask!

Gemarkeerd product

(Provalve) Magneetventiel met geïntegreerde 15 mm knelring koppelingen

Magneetventiel ProValve serie 2/2-weg NC, indirect werkend met geïntegreerde 15 mm knelring koppelingen Inclusief LOW-POWER spoel van 24Vdc max. 3 watt. Huis: Messing, Dichtingen: EPDM, Doorlaat 13 mm, Werkdruk: 0,3 – 5 bar (zonder stekker) Werkt vanaf de aangegeven minimale voordruk en drukverschil van P1 naar P2. Voor schone niet agressieve vloeistoffen en perslucht. Waterslag arm. Ook verkrijgbaar ZONDER buitendraad / snijringkoppelingen zie art. B205DEZ7 220

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op