Interland Techniek BV

Over ons

Interland Techniek is sinds 1952 specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Expertise, eigen productontwikkeling en zelfstandige productie maken oplossingen op maat mogelijk. Duurzame totaaloplossingen op het gebied van klimaattechniek is het uitgangspunt. Interland Techniek is creatief met lucht zodat ieder klimaat technisch vraagstuk met het juiste advies en product wordt opgelost.

Interland Techniek heeft veel ervaring in eenvoudige tot zeer complexe vraagstukken op het gebied van klimaatbeheersing. Maatwerk is onze passie. Van het geven van technisch advies tot het verzekeren van probleemloze werking van onze producten en systemen.

Interland Techniek heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst met het gerenommeerde Tsjechische bedrijf Mandík. Mandík is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producent van een breed assortiment kanaalcomponenten en luchtverdeelapparatuur. Door het toevoegen van de producten van Mandík aan het assortiment van Interland Techniek ontstaat er een perfect afgestemde propositie op het gebied van luchtverdeling, kanaalcomponenten en brandveiligheid.

Neem contact met ons op

Scroll naar top