Let Things Talk

Over ons

Let Things Talk creëert een gezonde, energiezuinige en plezierige leer- en werkomgeving. Dit realiseert Let Things Talk door het ontwikkelen en leveren van een intelligent software platform en bijbehorende sensoren. Hiermee draagt Let Things Talk bij aan een duurzame samenleving.

Met het LTT Platform introduceert Let Things Talk een geheel nieuwe manier van proactief en intelligent ventileren, verwarmen en verlichten op basis van de totale gemeten luchtkwaliteit en de bezetting/gebruik van ruimtes.

Wij zijn op zoek naar innovatieve partners die onze dienstverlening onder de aandacht willen brengen bij hun klanten en deze daar willen installeren en configureren.

Installatie partners van Let Things Talk leveren en installeren en configureren onze slimme oplossingen voornamelijk in het onderwijs, zorg, hospitality en bedrijfsleven.

Meer info: https://letthingstalk.nl/partner-worden/

Gemarkeerd product

LTT AIRHUB V21

De LTT AIRHUB V21 meet continue de temperatuur, CO2, fijnstof, luchtdruk, luchtvochtigheid, TVOC en de lichtopbrengst. Deze gegevens worden tot 5 jaar opgeslagen. De LTT AIRHUB’s worden onderling met elkaar verbonden en met het LTT platform via WiFi, Ethernet of LoRa en werken autonoom. Een internetnetverbinding is niet nodig voor de werking van het systeem. Met behulp van de ingebouwde Zigbee controller en Bluetooth controller, sturen wij direct uw slimme thermostaatkranen en slimme stekkers aan. Het LTT platform koppelen wij met uw gebouwbeheersysteem, waarmee wij uw verlichting, verwarming en ventilatie super intelligent aan te sturen. Wij doen dit in samenwerking met uw installateur, door de data beschikbaar te stellen in de taal van de installatiebranche o.a. BACnet, Modbus en bekende PLC protocollen. Doormiddel van de 3 kleuren leds op de voorkant sensor wordt de status van de actuele CO2-waarde visueel weergeven en voldoet hiermee aan de het Nederlandse Bouwbesluit. De LTT LTT AIRHUB V21 is een sensor met embedded software interface en wordt beheerd in het bijbehorende LTT Platform in de cloud.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op