Linthorst Techniek BV & Wij Maken Energie

Over ons

Wij zijn een snel groeiend familiebedrijf. Wij zijn kennis intensief (alle technische disciplines in eigen huis) en zeer innovatief. Afgelopen 5 jaar zijn wij gegroeid waardoor wij continu op zoek naar medewerkers die waarde kunnen toevoegen aan ons team. Naast je inhoudelijke kennis moet je als persoon passen bij ons bedrijf. Wij zijn plat georganiseerd (geen management lagen), er is geen bureaucratie en verwachten veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid van onze medewerkers. Hiernaast staat klantgerichtheid en interne samenwerking centraal.
Wij bouwen onze organisatie rondom de talenten en ambities van onze medewerkers en zijn hiermee flexibel om jouw competenties optimaal in ons team in te passen.

Gemarkeerd product

Innovatieve, duurzame technische dienstverlener

Als een van de grotere totaalinstallateurs van Nederland werken we dagelijks met onze bouwpartners aan technische oplossingen in de gebouwde omgeving en de industrie. Linthorst is een dynamisch en innovatief familiebedrijf, dat gelooft in de kracht van samenwerken. We hechten veel waarde aan een lange termijn relatie. Door dichtbij onze opdrachtgevers en bouwpartners te blijven staan, weten we wat hen beweegt. Vanuit deze relatie kunnen we gericht vooruit denken en samen het verschil maken. Linthorst Techniek. denk vooruit, blijf dichtbij.

Lees verder »

Vacatures

RECRUITER

RECRUITER

Je bent verantwoordelijk voor de werving voor al onze functies. Je bepaald een strategie hoe je nieuwe medewerkers kunt aantrekken en voert dit uit. Je inventariseert en stelt vacatures op i.o.m. directie en werkt samen met onze HR manager en Marketing medewerkster.

Door jouw bijdrage in het werven van nieuwe collega’s bouw jij mee aan onze organisatie. Het is een dynamische functie met veel ruimte voor eigen ondernemerschap. Als recruiter maak je gebruik van diverse wervingskanalen om te searchen naar de juiste kandidaat. Daar opvolgend heb je intensief contact met interessante kandidaten. In deze functie werk je samen met Marketing om diverse wervingsacties op te zetten.

Lees verder »
BIM MODELLEUR

BIM MODELLEUR

Als BIM Modelleur werk je dagelijks aan het ontwerp van onze installaties voor grotere utiliteitsprojecten.

Je maakt deel uit van een ontwerpteam waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaat. Tijdens de ontwerpuitwerking van de techniek bedenk je detailoplossingen. Je wisselt modellen uit met de andere teamleden. Je toetst modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Verder onderhoud je contacten met collega’s, architecten en leveranciers. Daarnaast werk je mee met het uitbouwen van de Revit bibliotheek.

Lees verder »
MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE

MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE

Als Monteur Werktuigbouw verricht zelfstandig montagewerkzaamheden aan complexe werktuigbouwkundige installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van werktuigbouwkundige installaties. Dit doe je samen met een gemotiveerd team van collega’s. Je bent voorzien van gereedschapmiddelen en werk je aan de meest moderne duurzame installaties. De klussen zijn goed voorbereid en alle materialen staan op het juiste moment voor je klaar. De planning is op orde waardoor jij de kwaliteit kunt leveren die je gewent bent.

Lees verder »
SERVICETECHNICUS

SERVICETECHNICUS

Het uitvoeren van gepland onderhoud aan complexe werktuigbouwkundige installaties verwarmingsketels, koeling, airconditioning of CV.
Het oplossen van acute storingen aan complexe installaties. Door jouw kennis van gebouwgebonden installaties ken je deze installaties van top tot teen en ben je in staat om zelfstandig afwijkingen te signaleren en oplossingen aan te dragen.
Zorgdragen voor de juiste materialen en gereedschappen hebt zodat je optimaal kunt werken. Het maken van een heldere rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden.

Lees verder »

Neem contact met ons op