Linthorst Techniek

Over ons

Linthorst is een van de grotere totaalinstallateurs van Nederland. Dagelijks werken wij met 500 gedreven collega’s én onze bouwpartners aan technische oplossingen in de bouw en industrie. Onze oorsprong vindt zich in een familiebedrijf waar vandaag de dag innovatie altijd nog voorop staat; wij denken vooruit en zijn klaar voor de toekomst! We gaan voor de beste oplossing en geloven dat samenwerken de sleutel is tot succes. We staan dichtbij onze opdrachtgevers, bouwpartners en onze medewerkers zodat we weten wat hen beweegt. Samen maken we het verschil.

𝗟𝗶𝗻𝘁𝗵𝗼𝗿𝘀𝘁 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗹𝗲𝗲𝗿𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝘃𝗮𝗻 𝗠𝗕𝗢 𝘁𝗼𝘁 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝗶𝗿
Zit je vol energie? Wil jij je studie graag combineren met een praktijkplek bij een groeiend bedrijf? Linthorst Techniek bied je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een erkende leeromgeving. Van stage- en afstudeerplekken tot BOL-trajecten en traineeships. Ontdek de mogelijkheden!

𝗦𝘁𝗮𝗴𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝗮𝗳𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻
Volg je een opleiding in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Energietechniek, Sustainability of ICT? Bij Linthorst zijn stage- en afstudeermogelijkheden!

Wij garanderen jou daarbij:

▪️ stagevergoeding
▪️ carrièregarantie
▪️ vervolgtrajecten in de vorm van traineeships
▪️ ontwikkelingsmogelijkheden binnen Research en Development

𝗬𝗼𝘂𝗻𝗴 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗲𝘀𝗵𝗶𝗽
Ben je pas afgestudeerd aan het mbo/hbo of wo en wil je verder leren in de praktijk? Linthorst Techniek bied je een doorgroeiprogramma aan. Hierbij je start in een technische functie die past bij jouw opleidingsniveau. Afhankelijk van jouw interesse, talent en ambitie, stellen we een opleidingsplan samen voor een afgebakende periode. Zo kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je verdiepen in onderwerpen, werken in projectteams en uiteraard veel leren van collega’s. Interesse? Kom kennismaken op de beurs!

𝗕𝗕𝗟 𝗲𝗻 𝗕𝗢𝗟 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲𝗻
Volg je een VMBO-opleiding? Dan kun je na afronding hiervan starten met een BBL (beroeps begeleidende leerweg) of BOL (beroeps opleidende leerweg) opleiding aan het ROC. Linthorst Techniek biedt inspirerende werkplekken voor het BBL-traject, waar je direct start met werken. Meestal worden de BBL-plekken in samenwerking met Installatiewerk Oost en Flevoland (IWOF) ingevuld.

𝗙𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗕𝗕𝗟 𝗲𝗻 𝗕𝗢𝗟
Bij Linthorst zijn er leerwerkplekken voor de disciplines Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Je start in de functie (hulp)Monteur W of E. Als je eenmaal niveau 3 hebt bereikt, ga je aan het werk als Eerste Monteur en bij niveau 4 als (Service)technicus.

𝗗𝘂𝗮𝗮𝗹 𝗲𝗻 𝗱𝗲𝗲𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻
Studeer je MTS, HTS, MIT, HIT, een energie gerelateerde studie aan de universiteit, of doe je een opleiding waarmee je denkt betekenisvol te kunnen zijn bij Linthorst Techniek? Er zijn altijd mogelijkheden om naast je studie praktijkervaring op te doen. Laat van je horen!

Vacatures

Monteur Werktuigbouwkunde

Monteur Werktuigbouwkunde

Als Monteur Werktuigbouw verricht zelfstandig montagewerkzaamheden aan complexe werktuigbouwkundige installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van werktuigbouwkundige installaties. Dit doe je samen met een gemotiveerd team van collega’s. Je bent voorzien van gereedschapmiddelen en werk je aan de meest moderne duurzame installaties. De klussen zijn goed voorbereid en alle materialen staan op het juiste moment voor je klaar. De planning is op orde waardoor jij de kwaliteit kunt leveren die je gewent bent.

Lees verder »
BIM Modelleur

BIM Modelleur

Als BIM Modelleur werk je dagelijks aan het ontwerp van onze installaties voor grotere utiliteitsprojecten.

Je maakt deel uit van een ontwerpteam waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaat. Tijdens de ontwerpuitwerking van de techniek bedenk je detailoplossingen. Je wisselt modellen uit met de andere teamleden. Je toetst modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Verder onderhoud je contacten met collega’s, architecten en leveranciers. Daarnaast werk je mee met het uitbouwen van de Revit bibliotheek.

Lees verder »
Technisch Beheerder Meet- & Regeltechniek

Technisch Beheerder Meet- & Regeltechniek

Als Technisch Beheerder Meet- & Regeltechniek ben je operationeel en technisch verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de gebouw beheerssystemen bij onze klanten.

Je zorgt voor een prettig werk- en leefklimaat bij de klant. Zowel telefonisch als op locatie voer je overleg met de klant, brengt hun wensen in kaart en op ons hoofdkantoor in Apeldoorn vertaal je dit naar de juiste instellingen van de regelinstallaties binnen de pakketten van Priva en Digicontrol.

Daarnaast houd je de slimme gebouw beheerssystemen nauwlettend in de gaten. Hiervoor bel je onder andere in, leest storingen uit, wijzigt parameters en stelt kloktijden bij. Je maakt analyses, volgt trends en voert preventief onderhoud uit of stuurt dit aan. Afwijkingen signaleer en analyseer je en onderneem je direct actie op het moment dat je verwacht dat er storingen uit gaan komen. Bij herhaling en/of ter voorkoming van storingen bedenk, ontwikkel, test en implementeer je besturingstechnische aanpassingen.

Lees verder »
Kostprijsdeskundige

Kostprijsdeskundige

Je werkt als Kostprijsdeskundige Werktuigbouw samen met ons tenderteam bestaande uit 5 collega’s. Je bent verantwoordelijk voor alle rekenkundige facetten van werktuigkundige installaties in onze utiliteitsprojecten. Je weet veel van kostprijsbegrotingen en bent goed bekend met de gebruikelijke contractvormen en rekenmethodes in de installatietechniek. Je krijgt de verantwoordelijkheid om de haalbaarheid van projecten te onderzoeken en te toetsen. Dit doe je voornamelijk op het gebied van uitvoerbaarheid, techniek, het budget, de regelgeving en de bouw- en voorbereidingsplanning. Daarnaast worden mede door jouw zorg aanbestedingsstukken voltooid, en tijdig ingediend. Je draagt hiermee een grote financiële en operationele verantwoordelijkheid voor Linthorst Techniek.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top