MAGNUM Heating

Over ons

MAGNUM Heating is een Nederlandse onderneming en producent van vloerverwarmingssystemen. Wij bieden een complementair programma op basis van elektra- en watertechnologie voor toepassingen op het gebied van Comfort en Safety met Controlesystemen als de verbindende factor.

Wij bieden naast een allround productprogramma ook alle mogelijkheden als het gaat om engineering, offerte uitwerking en support op locatie. We opereren al 25 jaar in de markt en doen continu investeringen in nieuwe, innovatieve producten. Door deze ervaring zijn wij een all-round specialist in vloerverwarming.

Onze producten worden uitsluitend geleverd via de technische groothandel.

Gemarkeerd product

NIEUW: MAGNUM Remote Control. De slimme WiFi thermostaat voor elektrische vloerverwarming

De MAGNUM Remote Control (MRC) is de meest geavanceerde thermostaat voor elektrische vloerverwarming. Deze thermostaat is te bedienen via het ingebouwde touchscreen, via de gratis App (iOS & Android) en werkt tevens samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe thermostaat zijn we allereerst uitgegaan van gebruikersgemak. De MRC thermostaat heeft daarom een compleet nieuwe gebruikersinterface die intuïtief te bedienen is. Slim geregeld De MRC berekent zelf de opwarmtijd. Je hoeft alleen maar in te geven in welke periodes je een warme vloer wilt hebben. Hij leert gaandeweg de ideale opwarmtijd van de vloer en past daar automatisch zijn programma op aan. Dus stel je in dat je de vloer om 7 uur ’s ochtends op 23°C wilt hebben dan doet de thermostaat de rest. 3 in 1 bediening De MRC is te bedienen via het aanraakscherm op de thermostaat. Daarnaast kan je de thermostaat altijd en overal op afstand bedienen via je smartphone via de App (iOS en Android). Tevens werkt hij samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Hiermee kun je de thermostaat hoger of lager zetten of vragen wat de huidige temperatuur van je vloer is. Standaard geleverd bij iedere set De MRC wordt standaard geleverd bij iedere MAGNUM Mat, Cable en Foil vloerverwarmingsset inclusief een ingebouwde luchtsensor en vloersensor. Door het slimme ontwerp past deze inbouw thermostaat op ieder enkel- en meervoudig schakelmateriaal. Functies Thermostaat met Wifi functie Kleuren LCD scherm Volledige bediening d.m.v. touch screen Gratis App beschikbaar voor iOS en Android Werkt met Google Assistant en Amazon Alexa Kameleonfunctie (4 kleurenthema’s) Screensaver nachtklok Automatisch opstartmenu Intelligent en zelflerend Langzame opstartfunctie Houten vloerfunctie (gelimiteerd 28°C) Back-up functie Automatische zomer- & wintertijd Multi programma functie (tot 3 periodes p/dag) Voorzien van 10 talen Inclusief vloersensor (12K) en luchtsensor

Lees verder »

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op