MG Service / Ridgid

Over ons

MG Service, technische groothandel ervaren in het leveren, repareren en onderhouden van professioneel gereedschap voor de professionele vakman. Wij zijn gespecialiseerd in het beleveren en ondersteunen van bedrijven werkzaam in de installatie en bouw maar ook industrie en de agrarische sector. Daarnaast leveren wij ook accessoires en toebehoren voor alle soorten en merken machines. Ook leveren en bedrukken wij professionele werkkleding en beschermingsmiddelen.

Het kleinschalige karakter van ons bedrijf maakt het dat de communicatielijnen zeer kort zijn.
Hierdoor is MG Service flexibel en in staat snel op vragen en veranderingen in te spelen.

Kwaliteit staat voorop bij MG Service
Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Of het nu gaat om bedrijven of particulier. We kunnen u van dienst zijn met het adviseren, leveren, onderhouden, repareren of het certificeren van machines en gereedschappen.
We zijn van alle markten thuis en kunnen iedere opdracht tot in het kleinste detail uitvoeren.

Partnerschap
MG Service is servicepartner voor vele gerenommeerde merken maar wij willen ook graag uw partner worden. Met uw kennis en ervaring kunnen wij, voor u, als spreekbuis fungeren tussen producent en eindgebruiker. Op deze manier proberen wij altijd voor u een deugdelijk product te leveren.

MG Service is officiële service en reparatiepunt voor:
– Viega Persmachines en systeemgereedschappen
– Ridgid Gereedschappen
– Wera Momentgereedschappen
– SOLA Lasers

Reparatie aan alle professionele gereedschappen
MG Service, vakkundige service en reparatie van alle gereedschappen!
MG Service beschikt over een uitgebreide werkplaats. Wij repareren elke boormachine, breekhamer, reciprozaag, haakse slijper, afkorter. Eigenlijk alle denkbare gereedschappen! Ongeacht of het hand bediende, elektrische, accu of hydraulische gereedschappen betreft.

Producten

Neem contact met ons op

Scroll naar top