Nibe Energietechniek BV

Nibe Energietechniek BV

Over ons

NIBE Energietechniek is een 100% dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB. Als een van de eerste fabrikanten ter wereld introduceerde NIBE ruim 40 jaar geleden haar eerste warmtepomp.

Sindsdien heeft NIBE zich sterk gespecialiseerd in warmtepomptechniek. NIBE geldt dan ook als de onbetwiste specialist. Het assortiment omvat een brede range lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor hybride en all-electric oplossingen in nieuwbouw én bestaande bouw.

Door bij de ontwikkeling van warmtepompen de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt te nemen, onderscheiden warmtepompen van NIBE zich in kwaliteit én prestaties. Niets voor niets is NIBE met haar warmtepompen marktleider in Europa en Noord-Amerika. Met meer dan 20.000 medewerkers in 27 landen werkt NIBE aan het realiseren van haar missie: het creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld. De naam NIBE staat daarbij garant voor kwaliteit en innovatie.

Vanuit haar hoofdkantoor in Oosterhout richt NIBE Energietechniek zich op het leveren van energiezuinig comfort in warmtapwater, verwarming en passieve koeling aan de Nederlandse en Belgische markt. Ook levert NIBE energiezuinige WTW-units voor balansventilatie. Op het gebied van warmtepompen is NIBE hierbij dé partner in Nederland en België. Met het breedste assortiment boilers voor de professionele warmwatermarkt is NIBE bovendien al tientallen jaren marktleider in Nederland.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top