Nutt

Over ons

Nutt is de app die bedrijven in de bouw helpt slimmer en sneller te werken. Planningen in Excel zijn verleden tijd. Onleesbare urenbriefjes verwerken? Niet meer nodig. Het is de hoogste tijd om het onszelf makkelijk te maken. Met Nutt heb je je processen letterlijk in de hand.

Door/voor de branche:
Nutt is bedacht door installateurs. Gemaakt door de experts van Nederland in mobiele oplossingen. ERP en boekhoudprogramma’s wilden niet aansluiten op onze dagelijkse gang van zaken. Dus onze boodschap is simpel; wij sluiten aan op jouw systemen en werkwijze. En we blijven ontwikkelen. Voor gebruikers op kantoor en op de bouw. Nutt is ontwikkeld door déze mannen en vrouwen. Die er dagelijks mee werken. En juist daarom werkt Nutt ook voor jou.

Nuttige oplossingen:
Overbrug de afstand tussen collega’s op kantoor en monteurs buiten. De app neemt processen over die je nu nog op papier of in excel doet. Realtime! Verandert er iets? Stuur dan een pushbericht en je collega is direct op de hoogte. Een greep uit onze oplossingen:
– Planning
– Urenregistratie
– Nieuws & Agenda
– Verlofaanvragen
– Downloads
– Bestellingen
– WPI formulieren
– Smoelenboek
– Loonstrookjes
En nog veel meer.. En we beloven je ook dat we niet stil zitten. We ontwikkelen door. Op welke punten? Dat bepalen de gebruikers. Zo zijn en blijven we er voor jou, de installatiebranche.

Modulair:
Je bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken. Daarvoor betaal je niet meer of minder. En uitbreiden of modules uitschakelen kan altijd.

Curious about what Nutt can do for you? Visit our booth (171) or contact us.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top