Orange Climate B.V. –> OC Autarkis, OC Verhulst, OC Waterloo

Over ons

Orange Climate: We care about healthy air

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert (onderdelen van) klimaatbeheersing voor gebouwen en bedrijven. Vanuit de pijlers duurzaam, innovatief en betrokken leveren we oplossingen van 100% Nederlandse makelaardij, waarbij energiebesparing, comfort verhoging en verduurzaming gerealiseerd wordt.

Orange Climate bestaat uit OC Autarkis (PCM oplossingen), OC Verhulst (Luchtbehandelingskasten) en OC Waterloo (Luchtverdeelapparatuur).

Tijdens de Vakbeurs Hardenberg staan onze Accountmanagers uit regio Noord paraat om contacten te versterken, projecten te bespreken en samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Heeft u een project waar een comfortabel binnenklimaat gewenst is? Op een duurzame en energiezuinige wijze? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bezoek ons op stand 202 voor meer informatie.

Gemarkeerd product

Circulair renoveren: verleng de levensduur van je bestaande luchtbehandelingskast

Reeds bestaande luchtbehandelingskasten zijn eenvoudig aan te passen voor de toekomst. Onze afdeling Renovatie & Onderhoud bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers die over jarenlange kennis beschikken betreffende het verduurzamen van oude kasten, circulair verbeteren van je kast, energie besparen en het renoveren of upgraden van klimaatsystemen. Bij de afdeling Renovatie & Onderhoud, zijn de mogelijkheden bijna ontelbaar. Belangrijkste is echter dat het renoveren van je bestaande luchtbehandelingskast materiaal en kosten bespaart. Zo draag je bij aan een circulaire economie: alleen de noodzakelijke onderdelen worden vervangen en waar mogelijk weer hergebruikt. De installatiekosten blijven beperkt, doordat het leidingwerk en kanaalwerk niet of slechts deels aangepast moet worden. Al met al een win-win situatie: een milieu vriendelijke keuze om direct tot 30% energie te besparen, levensduur te verlengen en te behouden wat goed is. Alles met relatief korte terugverdientijden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top