Orange Climate B.V. –> OC Autarkis, OC Verhulst, OC Waterloo

Over ons

Orange Climate: We care about healthy air

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert (onderdelen van) klimaatbeheersing voor gebouwen en bedrijven. Vanuit de pijlers duurzaam, innovatief en betrokken leveren we oplossingen van 100% Nederlandse makelaardij, waarbij energiebesparing, comfort verhoging en verduurzaming gerealiseerd wordt.

Orange Climate bestaat uit OC Autarkis (PCM oplossingen), OC Verhulst (Luchtbehandelingskasten) en OC Waterloo (Luchtverdeelapparatuur).

Tijdens de Vakbeurs Hardenberg staan onze Accountmanagers uit regio Noord paraat om contacten te versterken, projecten te bespreken en samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Heeft u een project waar een comfortabel binnenklimaat gewenst is? Op een duurzame en energiezuinige wijze? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bezoek ons op stand 202 voor meer informatie.

Gemarkeerd product

PCM oplossing voor de woningbouw | Duurzame vloer of radiatorombouw

Betaalbare woningen, gasloos én comfortabel voor de bewoners. Dat is mogelijk dankzij de PCM oplossingen van OC Autarkis. Speciaal voor de renovatie- en transformatiemarkt heeft OC Autarkis verschillende concepten ontwikkelt, waarbij thermische accu’s (PCM) en lage temperatuurverwarming worden gecombineerd. PCM staat voor Phase Change Materials (faseovergangsmateriaal). Met PCM sla je overdag overtollige warmte uit de ruimte op in het PCM. In de avond gebruik je deze warmte weer. Dit zorgt voor een lager energieverbruik en een lagere CO2 uitstoot. PCM werkt altijd in combinatie met een energiebron. PCM radiatorombouw voor bestaande woningen De PCM radiatorombouw plaatst het PCM rondom de bestaande radiatoren, waardoor er extra warmte gebufferd wordt. Hierdoor wordt het mogelijk om met een lagere watertemperatuur werken. Dit bespaart energie en CO2. Het geeft bewoners een hoger zomercomfort door extra koeling en een hoger wintercomfort door een vergrotere stralingswarmte. PCM klimaatvloer voor renovatie / transformatie woningen De PCM klimaatvloer is een combinatie tussen PCM, een vloerverwarming en de hoogwaardige Anhydriet dekvloer. Het PCM materiaal zit in losse panelen, welke op de (ingeslepen) vloerverwarmingsleidingen gemonteerd wordt en ingegoten in een Anhydriet dekvloer. De vloer wordt een grote thermische buffer waarin energie kan worden opgeslagen en later weer kan worden afgegeven. Voordelen PCM De toepassing van PCM als thermische accu’s zorgt voor een lager energieverbruik, een kleinere CO2 uitstoot, het verduurzamen van bestaand vastgoed en het verminderen van technische installaties in de woning. Voor de bewoner wordt het leefcomfort verhoogd door het vergroten van koeling in de zomer en een betere stralingswarmte in de winter. PCM heeft een Cradle to Cradle Zilver certificaat, een SBI brandveiligheidscertificaat en is zichtbaar in diverse rekensoftware voor gebouwen (zoals de Life Cycle Vision App)

Lees verder »

Producten

Vacatures

Administratief-Medewerker-gezocht-OC-Verhulst-Renovatie-en-Onderhoud

Allround Administratief Medewerker OC Verhulst (Drunen)

OC Verhulst in Drunen ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame systemen en componenten voor klimaatbeheersing. Bij OC Verhulst staat ‘met plezier aan het werk’ voorop en wordt een intensief klantcontact onderhouden.

Functie inhoud:
Als Allround Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling Verkoop Binnendienst. Deze afdeling heeft intensief klantcontact, werkt de (technische) offertes uit en volgt deze verder op. Je werkt vanuit het kantoor in Drunen en hebt veelvuldig contact met onze klanten.

Je werkzaamheden en meer informatie vind je op onze website: https://www.orangeclimate.com/nl/ocverhulst/vacatures/adm-mwr

Lees verder »
Tactische-inkoper-OC-Verhulst-gezocht

Inkoper (OC Verhulst, Drunen)

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor de tactische inkoop van goederen en diensten tot het uitbesteden van producten voor onze productie. Je verbetert planmatig onze inkoopcondities. Je stuurt onze leveranciers en onze product specificaties zo, dat een steeds groter deel van ons inkoopvolume bij onze contractleveranciers valt. Je beheert en evalueert de bestaande leveranciers op leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en prijs en verkent de internationale leveranciersmarkt. Je levert een proactieve bijdrage aan de organisatiedoelen door deel te nemen aan de verschillende verbeterinitiatieven en waar mogelijk verbetervoorstellen te doen. Daarnaast krijg je de uitdaging om met Inkoop OC Verhulst naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder »
header-OC-Agri-indoor-cannabis-teelt-1600x725-1

Business Unit Manager OC Agri (Drunen)

Klimaatbeheersing in de agrarische sector wordt steeds belangrijker. Of dit nu is in de productbewaring, kassen, vertical-farms en de legale cannabis industrie. Orange Climate Agri in Drunen ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame klimaatsystemen voor deze markten. Het is een zusje van marktleider OC Verhulst en onderdeel van de Orange Climate (groep). Binnen dit maakbedrijf heerst een informele werksfeer en vooral veel interesse & passie voor techniek. Samen met OC Autarkis, OC Waterloo en OC IMP Klima vormen we Orange Climate en zorgen we voor gezonde en comfortabele lucht in gebouwen. Voor Orange Climate Agri (locatie Drunen) zoeken we een Business Unit Manager.

Lees verder »

Neem contact met ons op