P.B. International BV

Over ons

PB International is een innovatieve fabrikant van ultrafiltratiemodules en -systemen. We staan bekend als fabrikant voor op maat gemaakte, OEM en private label ultrafiltratiemodules, met meer dan 15 jaar ervaring.

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de markt voor Legionellapreventie. Met een netwerk van landelijke dealers en installateurs werken wij dagelijks gezamenlijk aan waterveiligheid.

Onze filtratieoplossingen worden gebruikt voor:

• Legionellapreventie
• Drinkwaterzuivering
• Regenwaterfiltratie
• Voorbehandeling voor omgekeerde osmose
• Prefiltratie voor medische apparatuur

We zijn momenteel actief met onze producten in Europa, Afrika en de Verenigde Staten.

Gemarkeerd product

AquaproteQ Poortwachter

De AquaproteQ is speciaal ontworpen voor het direct inbouwen in het waterleidingnet direct achter de watermeter. Het systeem filtert bacteriën, zoals de legionellabacterie , maar tevens virussen uit het aangevoerde water. De AquaproteQ filtert het aangevoerde water op basis van ultrafiltratie. Het systeem wordt “klaar voor gebruik” geleverd. De water aan- en afvoer van de installatie worden aangesloten op het leidingnet. De spuileidingen worden met een open verbinding op het riool aangesloten. Hierna kan de installatie in gebruik worden genomen, door de stekker in de wandcontactdoos te steken. Het systeem bevat een intelligente besturing voor de controle van de integriteit en de aansturing van de automatische spoelfuncties. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een betrouwbare bescherming tegen Legionella. De AquaproteQ is een compact plug and play filtersysteem en beschikt over een automatische integriteittest en een dubbele spoelfunctie. Met behulp van een PLC besturing worden de diverse functionaliteiten aangestuurd en gelogd. De PLC biedt teven de mogelijkheid om input te koppelen aan een GSM modem of een lokaal systeem.

Lees verder »

Producten

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top