P.B. International BV

Over ons

PB International is een innovatieve fabrikant van ultrafiltratiemodules en -systemen. We staan bekend als fabrikant voor op maat gemaakte, OEM en private label ultrafiltratiemodules, met meer dan 15 jaar ervaring.

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de markt voor Legionellapreventie. Met een netwerk van landelijke dealers en installateurs werken wij dagelijks gezamenlijk aan waterveiligheid.

Onze filtratieoplossingen worden gebruikt voor:

• Legionellapreventie
• Drinkwaterzuivering
• Regenwaterfiltratie
• Voorbehandeling voor omgekeerde osmose
• Prefiltratie voor medische apparatuur

We zijn momenteel actief met onze producten in Europa, Afrika en de Verenigde Staten.

Gemarkeerd product

Appartementenfilter

Het appartement filter van PB International is speciaal ontwerpen om toe te passen bij appartementen. De filtermodule wordt centraal (na de watermeter) geplaatst. Het legionellafilter zorgt ervoor dat vervuiling en bacteriën (zoals de legionellabacterie) tijdig worden afgevangen. De standaarduitvoering heeft een capaciteit van 0,5 m³/h, grotere capaciteiten zijn ook beschikbaar. Uitermate geschikt voor: De filtermodule is compact en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. Dit maakt hem geschikt voor het toepassen in kleine (technische) ruimtes. Appartementen Woningbouwverenigingen Vakantiewoningen Zelfstandige woonunits Door het toepassen van een filtermodule per woon-unit, wordt beheer, controle en preventie van legionella een stuk nauwkeuriger.

Lees verder »

Producten

Nieuws

Neem contact met ons op