Priva Building Automation B.V.

Over ons

Wij creëren een klimaat voor groei
Priva is een high-tech bedrijf dat hardware, software en diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dat doen we voor de tuinbouw, binnenteelt en verticale landbouw en voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen. Met 450 collega’s, 15 lokale kantoren in 12 landen en meer dan 400 internationale installatiepartners leveren wij onze duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen.

Onze systemen zorgen in gebouwen voor een comfortabele leefomgeving waardoor mensen zich beter voelen en er aanzienlijk minder energie wordt verbruikt. Onze oplossingen zorgen voor comfortabele gebouwen, blijere mensen, hogere winst en een kleinere CO2-voetafdruk.

Gemarkeerd product

Toekomstbestendig gebouwbeheer met Priva Digital Services

Voor beter werken. Beter Leven. Slimmere energie. Priva Digital Services, onze uitgebreide suite van cloudgebaseerde digitale oplossingen bieden u – en uw gebouwen – een grotere toegankelijkheid, schaalbaarheid en veerkracht. Onze diensten bieden u de mogelijkheid om eenvoudig uw gebouw in gebruik te stellen, te beheren en onderhouden. Bovendien zijn onze diensten altijd en overal beschikbaar, altijd up to date en veilig verbonden en kiest u die vorm van diensten die bij u en uw behoeften past.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top