Qventi B.V.

Over ons

Qventi biedt een comfortabel klimaat aan consumenten, kantoren, bedrijven en retail, middels airconditioning die vakkundig wordt geïnstalleerd door één van de gecertificeerde samenwerkingspartners. Samen met de installateur dragen we zorg voor een goede installatie, waarna de eindgebruiker kan genieten van het comfort.

Qventi heeft een veelzijdig assortiment van split airconditioners, welke inspelen op de laatste trends en consumentenbehoeften; gebruiksgemak, geluidsarm, gezondheid en hoge energie-efficiëntie staan hierin centraal.

Gemarkeerd product

Comforti 2.5 kW – SAC9CRW

Perfect voor optimaal comfort in gesloten ruimtes. Stijlvolle wand airconditioner met frisse, luxueuze uitstraling, perfect voor gesloten ruimtes tot 80m3, zoals slaapkamer of (thuis)werkruimtes. Voorzien van alle comfort, mede dankzij de afstandsbediening en de WIFI met app-bediening. Koelt zuinig en is energie- en milieuvriendelijk. -Koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen -A++ energielabel voor de koelprestaties -A+ energielabel voor de verwarmprestaties -Temperatuur instelbaar van 16°C t/m 32°C -R32 koudemiddel, 67% minder CO2–uitstoot -Wifi kit, op afstand bedienbaar met App -Slaapmodus, voor zorgeloos slaapcomfort

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top