Rehau NV

Over ons

Bouwen met REHAU – functioneel en duurzaam: REHAU biedt op polymeer gebaseerde innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire installaties, vloerverwarming/-koeling, industriële leidingen, blokverwarming, voor aardwarmtegebruik en gebouwventilatie.

Sneller, slimmer en duurzamer. Je klanten verwachten steeds meer. Gelukkig is er REHAU. Door
voortdurend vraagtekens te plaatsen bij vaste waardes creëren wij niet alleen producten, maar ook innovatieve oplossingen die jou en je klanten overtuigen. Oplossingen die perfect op elkaar zijn afgestemd en daardoor sneller en eenvoudiger kunnen worden geïnstalleerd.
Daarnaast bieden we een uitgebreid serviceportfolio dat het dagelijks leven nog makkelijker maakt. Want wij vinden dat ook jij meer mag verwachten. Hoe wij dat noemen? Heel eenvoudig:
#expectmore

Gemarkeerd product

RAUTITAN installatiesysteem

De regelgeving op het gebied van sanitaire installaties, en met name voor drinkwaterleidingen, worden steeds strenger en complexer. Met RAUTITAN ga je voor een installatiesysteem dat jou en jouw klanten zekerheid biedt. En dan kun je door de betrouwbare verbindingstechniek en voorgemonteerde elementen er ook nog voor zorgen dat het installatiewerk heel wat sneller gaat. Het installatiesysteem RAUTITAN overtuigt door haar hoogwaardige materialen met lange levensduur. RAUTITAN zorgt met buis, fitting en schuifhuls voor een duurzaam dichte verbinding zonder O-ring. De buis zelf is het afdichtmiddel. Door een snelle visuele controle zie je direct dat de verbinding goed is gemaakt en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan achteraf. Daarnaast creëer je met RAUTITAN een kiemvrije verbinding, zonder dode ruimtes. Zo voorzie jij je klanten altijd van vers en schoon drinkwater.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top