REHAU NV

Over ons

Bouwen met REHAU – functioneel en duurzaam: REHAU biedt op polymeer gebaseerde innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire installaties, vloerverwarming/-koeling, industriële leidingen, blokverwarming, voor aardwarmtegebruik en gebouwventilatie.

Sneller, slimmer en duurzamer. Je klanten verwachten steeds meer. Gelukkig is er REHAU. Door
voortdurend vraagtekens te plaatsen bij vaste waardes creëren wij niet alleen producten, maar ook innovatieve oplossingen die jou en je klanten overtuigen. Oplossingen die perfect op elkaar zijn afgestemd en daardoor sneller en eenvoudiger kunnen worden geïnstalleerd.
Daarnaast bieden we een uitgebreid serviceportfolio dat het dagelijks leven nog makkelijker maakt. Want wij vinden dat ook jij meer mag verwachten. Hoe wij dat noemen? Heel eenvoudig:
#expectmore

Gemarkeerd product

RAUTHERM vloerverwarming

Bij REHAU kun je kiezen uit 2 typen vloerverwarmingsbuizen. Zo kun je kiezen welke buis voor welke situatie het beste toepasbaar is en waar jij als installateur het fijnste mee werkt. De robuuste RAUTHERM S buis en de flexibele RAUTHERM SPEED buis om snel en soepel de buis te verleggen. Daarnaast biedt REHAU diverse verlegsystemen: de klassieker in de bouw – systeem tackerplaat, een hoogwaardige en betrouwbare buisfixatie met de noppenplaat varionova en het klittenbandverlegsysteem voor het snel en fysiek eenvoudig verleggen van vloerverwarming door één persoon.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top