Remon Waterontharders

Over ons

Remon: passie voor zacht water
Remon Waterontharders zorgt al sinds 1979 voor schoon en helder water. Of dit nu is op het gebied van bronboringen, waterzuivering of waterontharding, Remon heeft één grote passie en dat is: water.

Het kraanwater in Nederland heeft echter een nadeel, het bevat veel kalk. We spreken ook wel van hard water. Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalk uit het water gefilterd wordt en er zacht water ontstaat. Dit wordt gedaan door middel van ionenwisseling. Een ionenwisselaar verwijdert deeltjes (ionen) uit vloeistoffen (water). De harsbolletjes die hiervoor worden gebruikt, zijn geladen met natriumionen. De geladen harsbolletjes hebben de eigenschap het calcium aan zich te binden en het natrium weer af te staan. Zo ontstaat zacht water. Omdat het drinkwater niet in contact komt met het pekelwater, wordt er geen zout aan het drinkwater toegevoegd en smaakt dit ook niet zout.

Waarom Remon Waterontharder?
✓ Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979
✓ In heel Nederland actief
✓ Meer dan 40 jaar ervaring
✓ Vaste prijzen
✓ Eigen servicedienst
✓ Advies op maat

Gemarkeerd product

DAB Esybox

Last van een te lage waterdruk? Of het aantal tappunten in huis uitbreiden? De DAB Esybox biedt de perfecte uitkomst. De DAB Esybox is voorzien van de nieuwste technologisch en onderscheidt zich hiermee van de complete markt. De doorsnee hydrofoonpomp maakt meer geluid en zijn niet frequentiegeregeld. De DAB Esybox onderscheidt zich met name met het geïntegreerde frequentiegeregelde systeem, de grotere capaciteit, druk en de compactheid. 𝗗𝗮𝗮𝗿𝗻𝗮𝗮𝘀𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗗𝗔𝗕-𝗽𝗼𝗺𝗽 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿: ✔Beregenen, sproeien, irrigatie van uw tuin of gazon (zelfs met meerdere groepen) ✔Afspuiten van terras, vlonder of tuinmeubilair ✔Toevoeren van (regen)water voor uw wasmachine, toilet, wasbak, douche, etc. ✔Verhogen van waterdruk ✔Aansturen van een carwash en andere waterinstallaties

Lees verder »

Producten

Nieuws

Neem contact met ons op