Resideo

Over ons

WELKOM BIJ RESIDEO
Wij zijn het deel van uw huis dat zorgt voor wat het belangrijkst is voor uw huis, waardoor u de vrijheid heeft om te zorgen dat uw huis een thuis. Met meer dan 130 jaar technische ervaring uit, richten we ons nu op de woning. Wij geloven dat niets belangrijker is dan dat. Het is de reden waarom Resideo ontstaan is.
COMFORT
Door temperatuur, binnenluchtkwaliteit en ventilatie te regelen, voelt het alsof je thuis hoort. Met slimme, intuïtieve Honeywell Home-oplossingen die het wooncomfort optimaliseren, helpen we miljoenen mensen zich meteen thuis te voelen.
WATER
Watersystemen zijn een cruciaal onderdeel van uw huis en omgeving. Onze producten filteren, reinigen en verzachten van uw water, waardoor u meer controle heeft over uw budget, uw apparaten en het sparen van natuurlijke hulpbronnen.

BEVEILIGING EN VEILIGHEID
Van waterlekdetectoren tot bewakingscamera’s, onze Resideo veiligheids- en beveiligingsservices en -oplossingen helpen u op de hoogte te blijven van uw omgeving en helpen u bij het navigeren door gevaren voordat ze een ramp worden.

ENERGIE
Het vermogen om het energieverbruik door het hele huis te bewaken en te beheren, helpt niet alleen geld te besparen, het kan ook de levensduur van apparatuur in het hele huis verlengen, waardoor slijtage wordt verminderd.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top