Robot Vloerverwarming BV

Over ons

Robot Vloerverwarming levert reeds 25 jaar verdelers en complete vloerverwarmingsystemen voor elke situatie. Met de beste materialen voor het hoogste comfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Topkwaliteit van eigen bodem
Alle Robot verdeelunits zijn een 100% Nederlands kwaliteitsproduct geproduceerd uit kokerprofielen van 3 mm dikte en voorzien van een geïntegreerd kunststof Grundfos pomphuis. Elk eindproduct wordt getest op werking en lekkages door het op druk te brengen. Dit najaar ontvingen wij de ISO 9001-certificering. Zo zijn u en de eindgebruiker verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. Daar zijn wij zo zeker van, dat we zelfs vijf jaar garantie op onze verdeelunits geven.

ISO
Onze nieuwe ISO 9001-certificering geeft aan dat Robot Vloerverwarming een vastgelegd en in de organisatie geïntegreerd kwaliteitsbeleid voert. We verhogen klantentevredenheid door te voldoen aan wettelijke eisen en vooral goed naar de wensen van onze klanten te luisteren. Daarnaast hebben we aangetoond onze bedrijfsprocessen te kunnen beheersen .
Met het toekennen van ISO 14001 heeft Robot Vloerverwarming bewezen dat het voldoet aan een internationaal geaccepteerde norm voor goed milieumanagement.

De intelligente regeling voor vloerverwarming
De Robot RCE kamerthermostaat heeft een exclusief en tijdloos design. De thermostaten hebben standaard een LCD scherm en zijn verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit, hoogglans zwart en zilvergrijs.
Het systeem bestaat uit een ontvanger (master) en kamerthermostaten die draadloos en/of bedraad kunnen worden aangesloten. Hierdoor biedt de Robot RCE regeling grote flexibiliteit in het geval het nodig is om de vloerverwarmingsregeling in een later stadium uit te breiden. Het systeem is door Robot ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met vloerverwarming. Dit betekent dat we een regelsysteem met moderne technische oplossingen in combinatie met jarenlange vloerverwarmings know-how kunnen bieden. Wij weten dat een vloerverwarmingssysteem jarenlang probleemloos moet werken.

Gemarkeerd product

Robot Standaard verdeelunit met Wilo pomp

Compacte stalen verdeler voor hoge aanvoertemperaturen De Robot Standaard verdeler is een compacte verdeler met veel mogelijkheden. De Standaard verdeler is geschikt voor hoge aanvoertemperaturen (70°C primair). Met de groepsafsluiters zijn de groepen inregelbaar en tevens is het mogelijk om de druk en temperatuur eenvoudig af te lezen. Dit alles in combinatie met een energiezuinige pomp.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top