Robot Vloerverwarming BV

Over ons

Robot produceert sinds 1988 verdelers en levert alle materialen voor een complete vloerverwarmingsinstallatie. De verdelers worden volledig geautomatiseerd geproduceerd met behulp van de modernste technieken. Robot produceert de verdelers in Nederland en daar zijn wij trots op. Dit levert veel voordelen op zoals constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Ook is productie in Nederland nog eens beter voor het milieu.

Naast de verdelers van hoge kwaliteit biedt Robot alles aan voor een complete installatie. Denk hierbij aan calculaties, legplannen, buis, naregelingen en bevestigingsmateriaal.

Maar is dat alles? Zijn we niet meer dan dat?

Robot levert de materialen aan de professionele handel. De mensen van Robot zijn vakkundig, betrokken, enthousiast, en streven ernaar de klant van het beste advies te voorzien. De installateur moet met veel plezier met onze materialen willen werken.

Kortom: Robot staat voor Vertrouwde Nederlandse techniek.

Gemarkeerd product

Robot Standaard PRO verdeelunit met Wilo pomp

DE STANDAARD VOOR DE PROFESSIONAL PRO verdelers, geschikt voor aansluiting op zowel hoog- en laagtemperatuur verwarmingsbron. Bij aansluiting op een laagtemperatuur verwarmingsbron dient de massastroom primair vergroot te worden om voldoende verwarmend vermogen te kunnen leveren. De PRO verdelers zijn voorzien van een LTV-inregelventiel welke het mogelijk maakt de retourwaterstroom in te regelen.

Lees verder »

Neem contact met ons op