STULZ Groep B.V.

Over ons

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld in de Benelux tot een toonaangevende leverancier voor klimaatoplossingen. Precisie koeling, comfort koeling, bevochtiging en warmtepompen, tegenwoordig gaat het niet meer om de vraag welk afzonderlijk systeem gebruikt moet worden, maar meer om wat de beste totale oplossing is voor de betreffende taakstelling. Wij gaan verder.

De van origine Duitse onderneming wordt gekenmerkt door intensief contact met haar afnemers, een innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en bezitten een hoog niveau van technische expertise in onder andere datacenters dat zich uitstrekt tot ver buiten onze core business. Het STULZ assortiment omvat precisie koeling zoals: traditioneel koelruimte koeling, high-density koeling, chillers, container modules en luchtbehandelingskasten met adiabatische koeling. STULZ profileert zich als de partner voor klimaatoplossingen met producten in de precisie koeling, comfort koeling, bevochtiging en warmtepompen. STULZ voert daarin de merken van Mitsubishi Heavy Industries, CAREL en S-Klima.

Vacatures

Service technicus

Service technicus

STULZ ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve klimaatbeheersingssystemen voor o.a. datacenters en server ruimtes. De organisatie onderscheidt zich door een 24-uurs servicedienst, breed productenpakket, innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van precisie-airconditioning in Nederland. Gebruikmakend van de laatste technieken en technologieën, wordt de markt op de voet gevolgd met een nauwlettend oog op het milieu. STULZ is een wereldwijd actief Duits familiebedrijf met meer dan 5000 vaste medewerkers en eigen productielocaties in diverse landen.

De Servicemonteur die we zoeken verricht servicewerkzaamheden aan koeltechnische-airconditioning-, warmte- en bevochtigingssystemen, zijnde inbedrijfstellen, inspecteren, onderhouden, opsporen en oplossen van defecten en storingen, uitvoeren van reparatiewerkzaamheden en je stelt duidelijke servicerapporten op.

Lees verder »
Sales Engineer Precisie Koeling

Sales Engineer Precisie Koeling

Als Sales Engineer STULZ Products ben je een technisch adviseur en een vertegenwoordiger van de oplossingen die onze onderneming specifiek heeft ontwikkeld voor de Datacenter sector. Je weet de technische oplossingen op een juiste manier aan te reiken en bent daarbij voor de opdrachtgever een volwaardig gesprekspartner. En natuurlijk ben je ook actief in het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. Je adviseert onze afnemers en gebruikers over de specifieke producten en oplossingen die belangrijk zijn in de sector waarin je actief bent.

Lees verder »
Sales Engineer Comfort Koeling

Sales Engineer Comfort Koeling

Als Sales Engineer Comfort koeling regio Midden/Noord-West Nederland (m/v) bezoek je relaties en ben je verantwoordelijk voor omzet, acquisitie en relatiebeheer binnen jouw regio. Je zal na een gedegen inwerkperiode zelf advies geven over de klimaatoplossingen van Mitsubishi Heavy Industries. Daarnaast zal je projecten bij de klant aan tafel bespreken waarbij de behoefte van de klant vertaald wordt in een passende aanbieding. Vervolgens maak je een plan van aanpak waarbij de projecten zelf opgevolgd worden. Je hebt hierbij te maken met adviseurs, installateurs en eindgebruikers. Ook geef je presentaties en lezingen over producten, diensten en oplossingen van Mitsubishi Heavy Industries.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top