TROX Nederland BV

Over ons

TROX is wereldleider in ontwikkeling, productie en verkoop van componenten, toepassingen en systemen voor binnenklimaat en ventilatie. Door research is TROX leider met innovaties op dit terrein.

Technologie voor mensen.
De mens is bepalend en zijn comfort is ons doel. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1951, is dit het motto bij de keuzes die het bedrijf maakt.

Systemen van één leverancier.
De interactie tussen installaties in een gebouw kan het systeem maken of breken. Dat is de reden dat TROX alles uit één hand biedt. Luchtbehandelingskast en ventilatie componenten complementeren elkaar perfect. Dit resulteert in maximale energie efficiency terwijl de coördinatie bij ontwerp en installatie van een project tot een minimum beperkt wordt.

Het perfecte systeem voor elk gebouw.
Door nauw samen te werken met klanten ontwikkelt TROX specifieke systemen waarbij met de relevante criteria voor elk gebouw rekening wordt gehouden en voldaan wordt aan de eisen van de gebruikers. Deze nauwe samenwerking leidt tot duurzame oplossingen die het comfort verbeteren en het milieu beschermen.

Ga voor meer informatie naar www.trox.nl of volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.

TROX – The art of handling air
#forindoorlifequality

Gemarkeerd product

TROX Luchtreiniger / Air Purifier

DE TROX LUCHTREINIGER; DE VEILIGE STAND-ALONE OPLOSSING TEGEN VIRUSBESMETTE AEROSOLEN Aerosolen zijn een belangrijke drager voor coronavirussen. Met de TROX LUCHTREINIGER verkleint u de kans op overdracht in onvoldoende geventileerde ruimtes tot een minimum – zonder ingewikkelde installaties. Gewoon plaatsen en inschakelen. HOE WERKT HET? Schone lucht stroomt in grote hoeveelheden boven hoofdhoogte uit het apparaat. Aerosolen worden verdund door de luchtstroom via de vloer in het filter geleid. Hierdoor ontstaat een ideale luchtbeweging. Het tweetraps TROX-filtersysteem met hoge prestaties filtert meer dan 99,95% van alle in de lucht verspreide virussen – stil en energiezuinig. Download de brochure voor meer informatie of bezoek onze website.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op